17 Ağustos 2015 Pazartesi

Farmasi Kozmetik çabuk kuruyan ojeler bugün bloğumun konuğu. Farmasi'nin pek çok ojesini daha önceden kullanıyordum. Şimdi ise Farmasi My Style Quick dry oje serisini deneme fırsatı buldum. 4 rengini tırnaklarıma uyguladım. Aslında teker teker sürmek istiyordum. İlk önce hangisini süreceğime karar veremeyince bu tablo çıktı ortaya. :)

Tırnağıma sürdüğüm Farmasi My Stlye Quick Dry (Çabuk kuruyan) Ojeler soldan sağa sırasıyla; 527, 526, 524,513. İki kat olarak uyguladım ve top coat kullandım. Bitişleri orta parlaklıkta oldu çünkü. Biraz parlasınlar istedim. Ama renkler şahane. Ayrıca da çabuk kuruyorlar. Ama sürerken biraz hızlı olmalısınız bu tarz ojeleri kullanırken. Ayrıca nail art yaparken de elinizin altında bulundurabileceğiniz bir seri. 



Farmasi My Style Quick Dry Oje Serisi
Farmasi My Style Quick Dry Oje Serisi

Burada da bende olan renklerin tamamını görebilirsiniz. Yukarıda olmayan kırmızı ve pembe oje numaraları ise sırayla 507 ve 521. Farmasi My Style Quick Dry (Çabuk Kuruyan) Oje Serisi 6 ml lik şişelerde bulunuyor. 

Farmasi My Style Çabuk Kuruyan Oje Serisi
Farmasi My Style Çabuk Kuruyan Oje Serisi

Tırnaklarımın ucuna yaptığım french rengi ise yine Farmasi'den 409 numaralı oje. 

Farmasi My Style Çabuk Kuruyan Ojeler


Farmasi katalog usulü çalışan bir kozemtik firması. Farmasi My Style Quick Dry oje serisi adet fiyatı normalde 7,00 TL ama indirim zamanları arı fiyata kadar düşebiliyor. Ürünlere ulaşmak veya bilgi almak isterseniz İnstagram'da @farmasicim profili size yardımcı olacaktır. Ya da size en yakın Farmasi satış danışmanından yardım isteyebilirsiniz.


Ürünler @farmasicim tarafından denemem için gönderilmiştir. 



PAYLAŞ

1 yorum:

Vakit ayırdığınız için teşekkürler. Değerli yorumlarınızla can bulduğumu belirtmek isterim. Sevgiler :)