4 Eylül 2015 Cuma

Pastel geçtiğimiz aylarda  Nude makyaj serisi ile karşımıza çıkmıştı. Makyajda doğal tonlar olmazsa olmazımız. Her gün davet, kokteyl, düğün olmadığına göre günlük hayatta kullanabileceğimiz ve elimizden düşürmeyeceğimiz doğal tonlarda far paletleri lazım bize. İşte aynı bu özellikte olan Pastel Nude Far Paletini yorumlayacağım size bugün. Hatta bir göz makyajı bile yaptım. Bakalım beğenecek misiniz. Bugün bir değişiklik yapıp önce makyajla başlamak istiyorum. Bu makyajımda renkleri oldukça hafif kullandım. Ancak palette iddilalı nudeler de yok değil. Elbette pek çok makyaj örneği yapılabilir. Daha koyu, daha soft vs.. Ama burada benim tercihim böyle oldu;

Pastel Nude Far Paleti makyajı
Pastel Nude Far Paleti makyaj

Gelelim palete; Pastel Nude Far Paletinde 8 adet renk var. Üst sıradakiler mat alt sıradaki tonlar ise ışıltılı farlardan oluşmakta. Ben normalde ışıltılı farları daha çok severim ancak burada matlar da beni cezbetti diyebilirim. Pastel Nude Far Paletinin içinde bir tane fırça bulunuyor. Fırçanın bir tarafı sünger bir tarafı karıştırma ve dağıtma fırçasından oluşmakta. Renkler öyle rastgele nudeler değil. Özenle seçildikleri belli. Makyajlarda soğuk, sıcak tonların harmanlanması özellikle tercih edilir. Bu palet de bu uyumu iyi yakalamış görünüyor. Yukardaki makyajımda kırık beyazı kaş kemiğime ve göz pınarlarıma yoğun bir şekilde uyguladım. Ayrıca tüm göz kapağıma da dağıttım. Üst sıradaki şeftali rengini de göz kapağıma uyguladım. Daha sonra alt sıradaki ışıltılı şeftali ile üzerinden geçtim. Gözümün katlanma kısmına üst sıradaki kahveyi ince açılı Rt fırçası ile uyguladım. Ak,lt sıradaki acı kahve rengini de kaş kemiğime hafif uygulayarak karıştırma fırçası ile karıştırdım. Eyeliner fırçası ile de yine bu acu kahveden göz altıma eyeliner çekercesine uyguladım. :)

Pastel Nude Far Paleti
Pastel Nude Far Paleti

Bu fotoğrafta üstteki mat tonları swatchladım. Farların pigmentasyonları oldukça başarılı. Parmaklarımı bir kere sürmemle renklerin anında geçişi bir oldu. Ayrıca yapıları da oldukça yumuşak. Uygulama sırasında kesinlikle en ufak bir sıkıntıyla karşılaşmadım. 




Pastel Nude Far Paleti
Pastel Nude Far Paleti swatch

Bu fotoğrafta ise alt sıradaki ışıltılı tonları görmeniz mümkün;

Pastel Nude Far Paleti
Pastel Nude Far Paleti swatch


 Olduçka başarılı bulduğum bir far paleti oldu. öyle ki yaz-kış elimden düşürmeyeceğime eminim. Bu tonlarda palet arayanlara kesinlikle öneriyorum. Kasası da oldukça sağlam. Birkaç defa düşürmeme rağmen bana mısın demedi. Sapasağlamlar. Ayrıca paletlerdeki farların her biri 3 grammış. Bu da oldukça artı getiriyor bu palete. Hemen bitmeyecek türden yani.


Pastel Nude Far Paleti ambalajı
Pastel Nude Far Paleti ambalajı

Pastel Kozmetik'in denemem için göndermiş oldukları paketin içinde bulunuyordu Pastel Nude Far Paleti. Deneyeceğim için pek mutlu olmuştum elbette. Geç kalmış bir yazı olsa da sonunda yorumlarımı sizlerle buluşturabildim. Paleti almakta karar kıldıysanız Pastel shop online mağazadan 26,50 TL ye alabilirsiniz. Gratis ve Watson'slarda da var sanırım ama bulmak pek mümkün olmayabiliyor. Yine Pastel standlarından da deneyerek alma şansınız var. Yorumlarınızı bekliyorum. Sevgiler benden. :)

PAYLAŞ

23 yorum:

  1. Merhaba Gülşah abla,ben kaşlarını biraz sivri ve keskin buldum.Kendiliğinden mi öyle yoksa senin tercihin mi?

    YanıtlaSil
  2. Güzelmiş palet.Gözleriniz lens mi bu arada? Daha önceden kullandığım lensle aynı görünümde de o yüzden sordum :)

    YanıtlaSil
  3. watsonsda yokmuş bugun sordum şimdilik sadece online satılıyor olabilir dedi kız çok begendim bende her kullanan olumlu yorumlar yapıyor.

    YanıtlaSil
  4. gerçekten renkler bir harika soft makyajına da bayıldım :)

    YanıtlaSil
  5. Kahve tonlarını gördüm mü dayanamıyorum. Bu palet de bakılacak listesine eklendi bile. :)

    YanıtlaSil
  6. Far tonlar çok güzelmiş, göz makyajınızda size yakışmış.

    YanıtlaSil
  7. Bu paleti iyi ki almışım ben de çok svdim hem de fiyatı uygun

    YanıtlaSil
  8. gözleriniz çok güzel makyaj ve renklerde çok yakışmış

    YanıtlaSil
  9. Harika gözler harika makyaj

    YanıtlaSil
  10. Gülşahcım sana çok yakışmış bu tonlar.Far paletinin renkleri harika.Listeme ekledim...

    YanıtlaSil
  11. Bu resimdeki sen misin aaa..Çok güzel moda dergisi kapağı gibi:))

    YanıtlaSil
  12. Renkleri çok hoş bu paletin.Makyajın da çok sade,çok güzel olmuş :)

    YanıtlaSil
  13. Sana çok yakışmış bu renkler :))
    Güzel olunca her şey yakışıyor işte..

    YanıtlaSil
  14. renkler kullanım için ideal... en sevdiğim tonlar birarada....

    YanıtlaSil
  15. Renkler çok güzel ama göz renginiz hepsinden güzel, maşallah!!!

    YanıtlaSil
  16. Çok severek kullandığım bir palet ;)

    YanıtlaSil
  17. Tam sonbaharlık, güle güle kullan (:

    YanıtlaSil
  18. renkler baya iyi bence tam kışa uygun :)

    YanıtlaSil
  19. Yaziyi yazali bayagi olmus ama rast gelmisken sormak istedim. Sadece internet uzerinden satisi var diye duydum dogru mu acaba? Bu arada blogunza uye oldum bende beklerim:) 😊
    Nurluguzellik.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
  20. Bu paleti T-Shop adinda bir magazadan anneler gunu indirimindeyken 15tl'ye aldim cok memnunum gercekten tas gibi palet :)

    YanıtlaSil

Vakit ayırdığınız için teşekkürler. Değerli yorumlarınızla can bulduğumu belirtmek isterim. Sevgiler :)