25 Ekim 2015 Pazar

Herkese keyifli hafta sonları dilerim. Bugün Bioplante Organik Kozmetik Ürünlerinden bahsetmek istiyorum. Bioplante denemem için bir paket göndermişti. Pakette Bioplante şampuan, saç kremi, diş macunu ve el kremi vardı. Ben de ürünleri yarılamış olarak bugün karşınıza çıkıyorum. Zaten organik ürün deyince akan sular duruyor. Hem organik hem de uygun fiyatlı olsun derseniz de Bioplante Kozmetik sizin için biçilmiş kaftan. 

Bioplante Organik Kozmetik Ürünleri

Bioplante Şampuan; Tüm saç tipleri için uygun tek çeşidi var. Saçlara doğal bakım sağlıyor aynı zamanda. İçeriğinde organik elma sirkesi, Organik ıhlamur çiçeği suyu ve Vitamin-E var. Organik elma sirkesi; Saça parlaklık veriyor ve daha canlı görünmesini sağlıyor. Organik ıhlamur çiçeği suyu saçı besliyor ve sağlıklı uzamasına yardımcı oluyor. E vitamini saça sağlamlık kazandırarak zarar görmesini önlüyor. İçeriğinde kimyasal olmaması da rahatlıkla kullanabileceğimiz anlamına geliyor. Anti-aging özelliği var. Yaşlanmayı önlüyor. İçeriğinde; Elma sirkesi, Gliserin, ıhlamur çiçeği suyu, e vitamini, ayçiçeği tohumu yağı bulunuyor. Ayrıca günşin uv ışınlarına karşı da cildi koruyor.

Bioplante Saç Kremi; Melisa özlü bu kremin içeriği de şampuan içeriğiyle aynı. Doğal bakım sağlıyor. Banyoda bu iki ürünü kullandığınızda zaten daha kokusundan ne kadar doğal olduğunu anlıyorsunuz. Tamamen bitkisel kokular yayıyorlar.


Bioplante El Kremi (Limon ferahlığı); Bu kremi elinize sürdüğünüzde hemen yanıbaşınızda limon kesilmiş ve siz de o kokuyu alıyormuşsunuz gibi hissediyorsunuz. Yapısı biraz ince. Fakat emilimi kolay ve hemen etkisini gösteriyor. 


Bioplante Diş macunu; Portakal ve bergamot özlü bu diş macunu gerçekten dişleri çok güzel temizliyor. Plak oluşumunu önlüyor ve mikroplara karşı koruma sağlıyor. Bioplante organik diş macunu diş minesini güçlendirmeye yardımcı olup ferahlatıcı özelliği sayesinde kötü kokuları önlüyor. İçeriğinde Florür, şeker, SLS ve gluten bulunmuyor.





Tüm bu ürünleri kesinlikle piyasadaki kimyasal içeren ürünlerle karşılaştırmayınız. Kokuları size parfümsü gelmeyebilir. Fakat organik ürünlerin hepsi böyle bitkisel kokuyor zaten. Bioplante kozmetik ürünleri Natrue sertifikasını da almayı başarmış. NATRUE doğal ve organik içeriğe sahip kozmetik ürünlerle ilgili standartları belirleyen ve ticari amaç gütmeyen uluslararası bir kuruluş. 2007 yılı Ekim ayından itibaren kozmetik standartlarını belirlemenin yanı sıra, sertifikaya hak kazanan ürünleri de teşvik etmeye başlamış en saygın kuruluşlardan biri. Kullandığınız bir üründe Natrue logosu varsa, o üründe doğal ve organik içeriklerin yüksek oranda bulunduğunu gösteriyor. GDO, sentetik kokular, renklendiriciler, petrokimyasal maddeler, PEG'lerin kullanılmadığını da aynı zamanda. Ayrıca Bioplante kozmetik ürünlerinde BIO logosu da göreceksiniz. Bu logoya sahip olan ürünlerde kullanılan hammadelerin yüksek kalitede organik içeriklerle desteklenerek üretildiğini garanti ediyor.

Bioplante Organik Kozmetik ürünlerini google da aratarak pek çok organik kozmetik satan sitede bulabilirsiniz. Ayrıca Bioplante Kozmetik'in İnstagram hesabından ürünler hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Hem de pek yakında organik makyaj malzemeleriyle de karşımıza çıkacak Bioplante. Makyajseverlere bu haberi de verdikten sonra okuduğunuz için teşekkür edip bir başka yayında görüşmek üzere yazımı noktalıyorum. Sevgilerimle. :)

PAYLAŞ

1 yorum:

Vakit ayırdığınız için teşekkürler. Değerli yorumlarınızla can bulduğumu belirtmek isterim. Sevgiler :)