4 Kasım 2015 Çarşamba

Merhaba arkadaşlar. Bugünkü yazımı kozmetik ve makyaj ürünleri alışverişimin detaylarına ayırdım. Watson's indirimi dahil aldığım ürünler nelermiş bir bakalım. Bakım ürünleri yer almıyor. Bu alışverişimde sadece makyaj ürünlerine yer verdim. Belki size de yol gösterici olur. 

Cecile French manikür seti hariç tüm alışverişimin toplu fotoğrafını aşağıda görebilirsiniz. Gerçekten istediğim ürünleri aldım. Bu indirimde Gratis'e uğrayamadım. Oradan da alacağım birkaç bir şey vardı ama şimdilik bunlar da yeterli sanırım.


Watson's da bayramda %40 indirim vardı. Dörtlü far paleti ve kohl göz kalemi aldım. İndirimli fiyatları Palet; 22 TL ye, göz kalemi de 15 TL civarına denk geldi. Tam küsürat veremiyorum çünkü fişi bulamadım ne yazık ki ama fiyatlar kabaca aklımda.


Aldığım rujları ise bu görselde görebilirsiniz. Türkiye'ye yeni gelen Mac Mehr, Avon 3d Divine Wine ve çok çok merak ettiğim Revlon lip Butter Sorbet rengi rujları aldım. Mac Mehr: 58 TL, Avon 3d ruj 12 TL, Revlon lip butter ise %50 indirimle 15 TL civarına geldi. Bir sonraki yazım Mac Mehr olacak. Merak edenler takipte kalın. :)


Cecile French manikür setini de Beğendik mağazasından tesadüfen aldım. Bu şekilde set halında çok daha kolay oluyor kulanması. İçinden 20 adet tırnak bandı çıkıyor. Kalyon ojenin rengini de çok sevdim. Attım hemen sepete. Numarası 232. Fiyatları çok çok uygun.


Ve son olarak Watson's Deborah ürünlerindeki %30 indirimi görünce de Deborah Milano Watery mousse mor rengini alıverdim. 



İşte benim alışverişim böyleydi. Siz neler aldınız? Ya da ilk indirimde neler almayı planlıyorsunuz? Yazmayı unutmayın. Sevgilerimle. :)

PAYLAŞ

2 yorum:

Vakit ayırdığınız için teşekkürler. Değerli yorumlarınızla can bulduğumu belirtmek isterim. Sevgiler :)