25 Aralık 2015 Cuma

Herkese merhaba. Allık severleri buraya alabilir miyim lütfen. :) Çünkü Catrice Multi Matt 'Love, Rosie!' 010 Allık bugünkü konuğum oldu. Bu tatlı allığı sizlerle tanıştırnak için can atıyorum. İlk gördüğüm andan beri vurgunum kendisine. Bakalım siz de benim gibi beğenecek misiniz? Önce fotoğraflara bir bakalım isterseniz. Sonra üzerine konuşalım.

Gördüğünüz gibi ilk görüşte herkesi cezbedebilmesi için özenle tasarlanmış. Ambalajı öyle güzel ki bir gören sepete atmadan alışveriş yapamaz gibi geliyor bana. Pembeye yakın şeftali tonlarını barındırıyor. Allıklar tamamen mat. Açıktan koyuya doğru sıralanmış 4 farklı renk içeriyor. Yapısı son derece yumuşak ve kadifemsi. 

Catrice Multi Matt 'Love, Rossie!' 010 Allık
Catrice Multi Matt 'Love, Rosie!' 010 Allık


Burada bendeki duruşunu görebilirsiniz. Catrice Multi Matt 'Love, Rosie!' allığın benim gibi beyaz tenlilere daha çok yakışacağını düşünüyorum. Esmer iseniz mutlaka deneyerek alın derim. Çünkü tek tek renkleri uyguladığımda (Aşağıda göreceksiniz) oldukça pigmentli dururken birleştiklerinde pigmentasyon iginç bir şekilde düşüyor. Renkler tamamen birbirini nötrlüyor. Bu yüzden uygulamada sıkıntı yaşayabilirsiniz. Burada ben heralde beş kere uygulama yapmışımdır. Buna rağmen yoğun bir allık uygulaması görüntüsüne ulaşamadı. Ama bir yandan da son derece doğal durduğunu söyleyebilirim. 


Burada da elimin üzerindeki duruşunu görebilirsiniz. Koyu rengi biraz daha kullanmaya çalıştım ve sonuç böyle oldu. Aslında istediğiniz renklere dokundurarak uygulama yaptığınızda daha iyi sonuç alınacağını düşünüyorum. Aynen buradaki gibi.

Catrice Multi Matt 'Love, Rossie!'  Allık
Catrice Multi Matt 'Love, Rosie!'  Allık

Tek tek renkleri de göstermek istedim. Gördüğünüz üzere pigmentasyonlar iyi durumda. Beyaz tenli iseniz sırf doğal görüntüsü için bile mutlaka alın derim. Kalıcılığı ise ortalama diyebilirim. 

Catrice Multi Matt 'Love, Rossie!' Allık Renkleri
Catrice Multi Matt 'Love, Rosie!' Allık Renkleri


Ülkemize yeni gelen Catrice markası şu an sadece Rossmann mağazalarında satılıyor. Catrice Multi Matt 'Love, Rosie!' 010 Allık fiyatı 15 TL. Fiyat performans açısından çok çok iyi bulduğum bu allığı beyaz tenli arkadaşlarıma şiddetle öneriyorum. 

Siz Catrice markasını hiç denediniz mi? En beğendiğiniz ürün hangisi oldu? Benimle paylaşırsanız sevinirim. 

PAYLAŞ

0 yorum:

Yorum Gönder

Vakit ayırdığınız için teşekkürler. Değerli yorumlarınızla can bulduğumu belirtmek isterim. Sevgiler :)