20 Ocak 2016 Çarşamba

Merhabalar. Bugün sizlere Makeup Revolution Be Revolutionary Bag Set Far Paletinden bahsetmek istiyorum. İsminden de anlaşılacağı gibi bu bir set. Parlak bronz renkte bir makyaj çantasının içinde lip glossuyla beraber satılıyor. Ancak bende sadece far paleti var. Haydi gelin hep birlikte inceleyelim. Revolution markasına ait bir ürün daha önce kullanmamıştım. Bu benim ilk deneyimim oldu. Ancak son zamanlarda elimin sürekli gittiği harika bir palet olur kendisi. Yani çok çok iyi anlaştık. Zaten renklerini gördüğünüzde ne demek istediğimi siz de rahatlıkla anlayabilirsiniz. Bir gören bir daha bakıyor gerçekten de.


Tam 7 adet far bulunuyor palete. 2 tanesi mat (soldan 1. ve 3.) diğer 5 tanesi ise ışıltılı ve parlak farlardan oluşmakta. Pembe ve altın tonlarının muhteşem uyumunu görebiliyoruz bu palette. Ağırlıklı olarak pembe tonlar mevcut. 

Makeup Revolution Be Revolutionary Bag Set Far Paleti
Makeup Revolution Be Revolutionary Bag Set Far Paleti

Eğer pembe bronz makyajları seviyorsanız elinizin altında bulundurmak isteyeceğiniz bir palet bu. Bu fotoğrafta renkleri ve yapılarını daha net görebilirsiniz. O çileden çıkaran tozutma derdi yok. Paletteki tüm farlar aynı pigmentasyona sahip değil. Kimisi yoğun bir renk verirken kimisi daha doğal bir görüntü yakalayabilmenizi sağlayabiliyor. Bu da makyajda bir avantaj bence. Nihayetinde naturel tonları yakalamak bu fala birlikte pek bir mümkün hale geliyor. 



Burada renklerin uygulanmış halini görebilirsiniz. Bazsız olarak uygulama yaptım. Bir far bazıyla çok daha etkili renkler eşliğinde makyajınızı tamamlayabilirsiniz bu farla. Ancak far bazı kullanmayı sevmiyorsanız da doğal görünümlü bir makyaj elde edebilirsiniz pek tabi. Her iki şekilde de oldukça kullanışlı bir far paleti bence. 



 Bu ve Türkiye'de ulaşamadığınız pek çok ürüne @pelliniofficial instagram hesabından ulaşabilirsiniz. İnstagram'da uzun süredir bu işi yapan güvenilir, nadir hesaplardan birisi olur sevgili Pelliniofficial. Bir baska yazida gorusmek dilegiyle. Hoscakalin.




PAYLAŞ

3 yorum:

  1. Off ben bu makeup re. paletlerden birini istiyorum ama zor tutuyorum kendimi 😜 calismaya baslayinca artik ins.

    YanıtlaSil
  2. Renkler çok hoş özellikle kahve tonlarını çok sevdim :)

    YanıtlaSil
  3. ben de almalıyım almak şart oldu.

    YanıtlaSil

Vakit ayırdığınız için teşekkürler. Değerli yorumlarınızla can bulduğumu belirtmek isterim. Sevgiler :)