9 Şubat 2016 Salı

Herkese merhaba. Daha önceki yazılarımda sizleri Bioplante markası ile tanıştırmıştım hatırlarsanız. Eğer okumadıysanız Bioplante Organik Kozmetik Ürünleri isimli yazımı okuyabilirsiniz. Şampuan, saç kremi, diş macunu gibi ürünlerini denemiş ve yorumlamıştım. Şimdi ise Bioplante organik makyaj ürünleri ile karşımıza çıkıyor. Ürünler daha tazecik, yepyeni. Şu an sitelerinde sadece rimel, göz kalemi ve ruj çeşitleri var. Ben de elimden geldiğince deneyimlerim neticesinde size ürünleri yorumlamaya çalışacağım. Bioplante markasının içeriğini yeniden hatırlatmakta fayda var. Ürünler kesinlikle kimyasal içermiyor. Tamamen organik ve sağlığa zararlı hiçbir madde barındırmıyor. 

Ürünler işte bu tatlı paket ve güzel sunum ile elime ulaştı. Öncelikle verilen verilen emek ve itina gerçekten taktiri hakediyor. Tüm bunlar işini severek yapmanın ve insana verilen değerin ürünü. Ürünlerin ambalajları oldukça sağlam ve kullanışlı. Hiçbir şekilde bozulma, akma gibi bir problemle karşılaşmadım.

Bioplante Organik Makyaj Ürünleri
Bioplante Organik Makyaj Ürünleri

Hemen Ruja geçmek istiyorum. Bendeki rengi French Rose. Rujların içeriğinde hint yağı varmış. Sanırım sürerken yağ gibi kayması ve tıpkı lip balm havasında bir deneyim yaşatması da bundan ötürü diye düşünüyorum. İçeriğindeki diğer ürünler; Organik Jojoba tohumu yağı, organik biberiye yağı, organik ayçiçek tohumu yağı. Jojoba yağı E ve C vitamin desteği sağlıyor. Biberiye yağı hoş koku vererek dudakların daha dolgun görünmesine yardımcı oluyor. Ayçiçeği tohumu yağı ise dudaklara bakım yapmış oluyor. Tam bir içerik harikası gerçekten. Dudakları hem mis gibi yapıyor hem de renklendiriyor. Sitelerinde pek çok rengini bulabilirsiniz.


Bioplante Koyu Mavi Göz kalemi; Ben göz kalemini bir kaç kere kullanmış ve memnun kalmıştım ki kızkardeşim beni ziyarete geldiğinde kullandı. Daha sonra İstanbul'a geri döndü ve burada kullandığı göz kaleminin markasını sordu. Çok beğenmiş. Ben de şaşırdım. Normalde o benim gibi makyaj ve kozmetiğe hevesli değildir. Ama şöyle söyleyeyim. Kalem çok çok güzel. Yumuşacık yapısı ve gün boyu akma yapmaması bu ürünü harika kılıyor gözümde. İçeriğindeki organik jojoba tohumu yağı sayesinde, göz çevresinin hassas dokusunu nemlendirip besliyor. Organik mango çekirdeği yağı ile cildi nemlendirmeye yardımcı olup, cilde esneklik veriyormuş. İçeriğindeki E vitamini sayesinde hücreleri besleyip korumaya yardımcı oluyor.

Bioplante Koyu Mavi Göz Kalemi
Bioplante Koyu Mavi Göz Kalemi


Bioplante Maskara; Maskaranın bendeki duruşu bu şekilde. Tek tek ayırmasını sevdim. Tek uygulama yaptım burada. Bu ürünü kullandığınızda aynı zamanda kirpiklerinize de bakım yapmış oluyorsunuz. İçeriğindeki Organik Aloe Vera Yaprağı sayesinde kirpik diplerine nüfuz ederek kirpiklerin dökülmesini engellemeye yardımcı oluyor. Organik Akasya Ağacı Sakızı’nın antimikrobiyal, antifungal ve antioksidan özelliği sayesinde, kirpik dipleri ve kipik çevresinde oluşabilecek enfeksiyonları önlemeye yardımcı bir maskara. Organik Jojoba Tohumu Yağı, E ve C vitamin desteği sağlıyor kirpik ve kirpik diplerine. Organik Ayçiçek Tohumu yağı ile kirpiklere bakım yapıyor. Kirpiklerinize bakım yaptığınızda onların uzamasına da vesile olabilirsiniz. 

Bioplante maskaranın fırçasını da burada görebilirsiniz. Ürün zaten çok fazla bir dolgunluk vaadetmiyor. Ancak tek tek ayırması ve kirpiklere bakım yaparak onları uzatması sizin için yeterliyse tercih edebilirsiniz. 
Bioplante Maskara
Bioplante Maskara



Bioplante makyaj malzemelerini incelemek ve almak isterseniz Bioplante organik makyaj ürünleri linkinden ulaşabilirsiniz.



Basın ürünüdür.

PAYLAŞ

4 yorum:

  1. kadın gücünün etkisi ile takipteyim, sizi de beklerim http://tupbebekseruven.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  2. Güzel paylaşım teşekkürler

    YanıtlaSil
  3. Ben de nemlendiricisini kullanıyorum, ruju da çok güzelmiş.

    YanıtlaSil

Vakit ayırdığınız için teşekkürler. Değerli yorumlarınızla can bulduğumu belirtmek isterim. Sevgiler :)