26 Nisan 2016 Salı

Herkese merhaba. Sizlere bu yayınımda uzuuun zamandır yazılmayı bekleyen Miss W My Trendy Box 12'li Far Paletinden bahsetmek istedim. Bu palet ilk bakışta gerçekten son derece göz alıcı. Peki renklerin performansı nasıl? Keşfetmek isterseniz yazının devamını okluyun derim. :) Miss W My Trendy Box 12'li Far Paleti Yaşam Dükkanında satılıyor. Ayrıca Yaşam Dükkanında satılan diğer ürünler gibi temiz içerikli ve CosmeBio Organik Sertifikaya sahip.

Ambalajı çok çok sağlam. Kalın karton malzemelerden yapılmış. Ayrıca mıknatıslı açma kapama ayarları Far paletini çok iyi muhafaza etmenizi sağlıyor. Yere düşse dahi içindeki farlar hiçbir şekilde kırılmıyor çatlamıyor. 

Miss W My Trendy Box 12'li Far Paleti
Miss W My Trendy Box 12'li Far Paleti


Farın kapağını açtığınızda böyle bir güzellikle karşılaşıyorsunuz. Üzerindeki pembe gül detayı da ürünü daha da zarif hale getirmiş. :) Işıltılı ve mat renklerin harmanlandığı, hemen hemen her makyajı kolaylıkla yapabileceğiniz bir far paleti olduğunu söylemeliyim. İster koyu ister nude çalışın aradığınız her renk elinizin altında. 
Miss W My Trendy Box 12'li Far Paleti
Miss W My Trendy Box 12'li Far Paleti


Miss W My Trendy Box 12'li Far Paletinin renkerini kolumun iç tarafında sıralı bir şekilde sürdüm. Bazsız bir uygulama yaptım. Ama renkler zaten oldukça yoğun. Ancak burada renkleri ve yansımalarını tam gösteremediğimi düşünerek aşağıda daha ayrıntılı teker teker uygulama yaptığım fotoğrafları kolajladım.


Miss W My Trendy Box 12'li Far Paleti


Siz de benim gibi rose-gold tonları seviyorsanız yukarıdan aşağı 3 numaralı fara bir bakın derim. :)


Bu fotoğraflarda ışıltılı olanlar ve matlar apaçık ortaya çıkmış. 6 tane ışıltılı (yanar-döner) 2 tane az simli 4 tane de tamamen mat olan 12 adet far bulunuyor. 

Miss W My Trendy Box 12'li Far Paletinde biraz tozutma durumu baş gösteriyor. Ancak bu çok çok sevdiğimiz far paletlerinde bile olan bir sorun. Bu tarz organik içerikli far paletlerinde temel olarak karşımıza çıkan bir şey olduğu için fazla takmamak gerektiğini düşünüyorum. Kalıcılıklara gelecek olursak sedefli olanların daha kalıcı ve yoğun pigmentli olduğunu söylemeliyim. Bazlı olarak kullanılırsa çok daha iyi sonuç verecek ve daha kalıcı hale gelecektir. Ben çok koyu olanları eyeliner olarak da kullanıyorum. Gayet iyi sonuç veriyor. 





Sonuç olarak ben bu paleti severek kullanıyorum. Bu tarz çoklu far paletleri içeriğindeki mat, sedefli, ışıltılı farlarla harmanlandığında da tadından yenmiyor. Ürünü Yaşam Dükkanından satın alabilirsiniz. Miss W My Trendy Box 12'li Far Paletinin fiyatı 159,00 TL. 

Umarım bu yazım size yol gösterici olmuştur. Yorumlarınızı bekliyorum. Sevgilerimle.

PAYLAŞ

2 yorum:

  1. waooovv renklerine bayıldımmm benim de buna benzer var ama kullanmıyorum çok fazla tekli farlar şu ara gözbebeğim :))

    YanıtlaSil
  2. Blog'unuzu yeni keşfettimm, çok sevdim :)(:
    Bana da beklerim :)(: http://aycinmutlu.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil

Vakit ayırdığınız için teşekkürler. Değerli yorumlarınızla can bulduğumu belirtmek isterim. Sevgiler :)