15 Nisan 2016 Cuma

Merhabalar. Sizlerle bugün Pihilips Lumea İpl Lazer epilasyon aletinden bahsetmek istiyorum. Tabi ürünü bir kere kullandım bu hafta ve ilk izlenimlermi sizlerle de paylaşmak istedim. Tavsiye Kanalı tarafından denemem için gönderilen bu ürünü keyifle denemeye başladım. Çünkü yıllardır lazer epilasyona giden biriyim. Philips Lumea evde acısız ve kablosuz lazer epilasyon yapma fırsatı sunuyor bizlere. Ben de deneyimlerimi 8 Hafta boyunca sosyal medyada hesaplarımdan ve bloğumdan paylaşıyor olacağım. Diğer kullanıcı yorumlarını da #Benimzamanim hastagi ile sosyal medyadan takip edebilirsiniz. 

                                    PHİLİPS LUMEA IPL NASIL ÇALIŞIYOR?

Philips Lumea IPL teknolojisiyle 8 haftada tüylerden kurtulma imkanı sunuyor. IPL teknolojisi tüye nazik atışlar uygulauyor. Bunun sonucunda tüy oğal biçimde dökülüyor. Yeniden uzaması önleniyor veya zaman alıyor. Işık, tüydeki melanin tarafından emilip ışık enerjisine dönüştürülüyor. Bu ışık enerjisi de kıl köküne kadar inerek kökün uyku evresine geçmesini sağlıyor. 

Ayrıca ten ve tüy renginize göre kullanım seviyeleri mevcut. Bu sayede kendinize uygun ayarı seçerek uygulama yapıyorsunuz. Ve böylece daha etkili sonuç elde edilmiş oluyor. Ben beyaz tenliyim ve tüylerim koyu renkli. Aslında lazerr için en uygun kıl ve ten rengine sahibim. Bakalım nasıl sonuçlar alacağım.


Kutu içerisinden cihaz, şarj aleti, iki adet başlık, çanta ve mendil bulunuyor. Tabi kullanım klavuzu da var. Nasıl kullandığımı ve etkilerini bir sonraki yazımda paylaşıyor olacağım ben de.


Sizler de Tavsiye Kanalının bloğundan bu kampanya ile ilgili yarışmaları ve bilgilendirmeleri takip edebilirsiniz. Görüşmek üzere. 

PAYLAŞ

1 yorum:

  1. yaa ben bu aleti almayı düşünüyorum ama çok güvenmemiyorum. merakla bekleyeceğim yazılarınızı :)

    YanıtlaSil

Vakit ayırdığınız için teşekkürler. Değerli yorumlarınızla can bulduğumu belirtmek isterim. Sevgiler :)