12 Eylül 2016 Pazartesi

Selam. :) Bugünkü konumuz Evde kum efektli oje nasıl yapılır? oldu. Uzun zamandır gelen istek videolardan biriydi. Burada detaylı bir şekilde yapılışını anlatacağım. İzlemek isterseniz de yazının en altında youtubeda hazırladığım yapılış videosunu izleyebilirsiniz. Kum efektli yani dokulu ojeler Pastel Markasında Magic sand effect isimli oje koleksiyonu ile satılıyor. Bende de birkaç rengi var. Günlük hayatta çok tercih etmesem de benim gibi oje manyaklarına değişiklik olsun diye bu ojeleri evde kolay bir şekilde nasıl yaparız onu anlatıyor olacağım şimdi. :)

Kum efektli oje
Dokulu Oje Nasıl Yapılır?


Gerekli malzemelerimiz;
Biraz tuz
Seçtiğiniz renkte bir oje
Parlatıcı oje

Yapılışı;
Küçük bir kaba bir miktar tuz koyun. Daha sonra ojenizi iki kat sürün ve kurumasını beklemeden ıslak hali ile tırnağınızı tuzun içine batırın. Islak olan zemine tuz tanecikleri kolaylıkla yapışacaktır. Benim ojelerim kuruduğu için ben ojelerimin üzerine parlatıcı uyguladım. Siz de hali hazırda sürdüğünüz kuru ojelerinize bu şekilde uygulama yapabilirsiniz. Tüm tırnaklarınıza aynı işlemi uyguladıktan sonra tuzlar tamamen sabitleşince aynı renk ojenizi tuzun üzerinden bol bol sürün. Çünkü tuz ojeyi bir miktar emecektir. Daha sonra hiçbir işlem yapmayın. Dokulu yani kum efektli ojelerinizin keyfini çıkarın. Ojeler tamamen kuruduktan sonra ellerinizi yıkamayı unutmayın. Uygulama videosunu izlemek isterseniz aşağıda paylaştım. Tıklayıp izleyebilirsiniz.


EVDE KUM EFFECTLİ (DOKULU) OJE NASIL YAPILIR?
          

PAYLAŞ

2 yorum:

  1. Değişik bir uygulama olmuş ellerinize sağlık :)

    YanıtlaSil
  2. Merhaba bloğunuzu yeni kesfettim ve takibe aldim. Ve blogunuzu çok begendigimi soylemeden gecemeyeceğim , bundan sonrada ojeye olan ilgimden dolayi yazilarinizi begenerekten takip edecegimden eminim. Benim bloguma da beklerim. Insallah begenirsiniz ve takibe alirsiniz. Tekrar görüsmek uzere😊😊😊

    YanıtlaSil

Vakit ayırdığınız için teşekkürler. Değerli yorumlarınızla can bulduğumu belirtmek isterim. Sevgiler :)