19 Ağustos 2017 Cumartesi

Herkese merhaba. The Balm'ın geçtiğimiz günlerde çıkardığı ve Türkiye'ye de gelen Nude Beach Far Paleti yorumlarımı sizlerle paylaşıyor olucam. Bildiğiniz üzere The Balm'ın Nude Tude ve Nude Dude isimli paletleri oldukça sevilmişti. Bunlara bir üçüncüsü eklendi ve bu paletin de çok sevileceği tartışmasız. Böylelikle Nude far paleti serisini üçlemiş oldu The Balm.

The Balm Nude Beach sedefli, ışıltılı ve sedefli farları bir arada barındıran bir palet. Palette 12 ayrı renk var. Hepsi de bence birbirinden güzel ve kullanışlı. Ama bir tarçın rengi var ki bayılacağınızı düşünüyorum. 

The Balm Nude Beach Gratislerdeki fiyatı 120 TL ama indirim zamanları elbette %40 indirimlerle alabiliyorsunuz biliyosunuz. 


Bu paleti eğlenceli kılan bir diğer ayrıntı kızlı erkekli olması. :) Biliyorsunuz Nude Tude da kızlar Nude Dude da ise erkekler vardı. Seriyi baştan sona düşünerek yapmışlar bence. İlk çıkan Nude Tude paleti gayet sıradandı. Kızlar yoktu. Sonradan kızlı olanları çıkardılar. Ardından da seri bu şekilde devam etti. :)

Palet serinin diğer paletlerinden farklı renkler taşıyor. Oldukça yaza yakışan renkler seçilmiş. Ben renkleri ayrıntılı olarak videomda paylaştım. Siz de aşağıdaki videoyu izleyip renkleri ayrıntılı görebilirsiniz.



           

PAYLAŞ

0 yorum:

Yorum Gönder

Vakit ayırdığınız için teşekkürler. Değerli yorumlarınızla can bulduğumu belirtmek isterim. Sevgiler :)