15 Nisan 2018 Pazar

Market alışverişi her evin olmazsa olmaz ihtiyaçlarının başında geliyor. Dolayısıyla günümüzde alışveriş yapmak adına tercih edilebilecek pek çok market seçeneği ön plana çıkıyor. Ancak ne yazık ki her birinden aynı memnuniyeti almak mümkün değil. Çünkü müşteriler olarak her zaman daha iyi ve ekonomik marketlerden alışveriş yapmayı tercih ediyoruz. Peki bu konuda memnun eden ilk akla gelebilecek marketlerimiz hangileri? Açıkçası bu konuda memnun eden ilk akla gelebilecek alışveriş duraklarından birisi kuşkusuz A101 marketler zinciri. Fiyat kalite dengesini gayet başarılı şekilde yürütebilen marketler, Türkiye’nin dört bir yanında hizmet vermeye devam ediyor. Taze, yenilikçi, hijyenik, seçkin ve kaliteli ürün gruplarını tüm şubelerine ulaştırmayı başaran A101 marketler sayesinde tüm ihtiyaçlarınızı bir arada karşılayabileceksiniz.  



Aklınıza Gelebilecek Tüm Ürünler Aktüel Reyonlarda!

A101 marketlerde, akla gelebilecek tüm giyim, ev dekorasyonu, yiyecek&içecek, bakım, kozmetik ve hijyen ürünlerini bir arada görebileceksiniz. Haftalık olarak yenilenen ürünler, tazeliğini ve güncelliğini kaybetmeden satışa sunuluyor. Üstelik perşembe günleri, tüm müşterileri cezbeden farklı kampanyalar düzenleniyor. Yaklaşık bir hafta öncesinden duyurulan kampanyaları, güncel olarak yayınlanan broşürlerden veya market şubelerine asılan ilanlardan takip edebilirsiniz.
Yiyecek&içecekler, deterjan&temizlik eşyaları, margarin&sıvı yağlar, kâğıt ürünleri, kozmetik, gıda dışı kıyafetler ve bakliyat&unlumamüller gibi pek çok kategorideki ürün grupları market reyonlarında bir arada satışa sunuluyor. Deterjan grubundaki ürünler arasında birbirinden farklı marka seçenekleri ön plana çıkıyor. Meyve&sebzeler, süt ve süt mamulleri ise tazeliğini kaybetmeden en uygun koşullarda mutfaklarınıza taşınıyor.

Mobil Uygulama ile En Yakın A101 Şubenizi Bulun!

A101 marketleri, Türkiye’nin her noktasında ve hatta her semtinde bulabilmek mümkün oluyor. Ancak yine de şube konusunda emin değilseniz market zincirinin mobil aplikasyonunu kullanabilirsiniz. Mobil uygulama üzerinden konum bilgilerinizi girerek en yakında bulan A101 market zincirini kolayca bulabilirsiniz.
A101 marketlerin haftalık olarak yayınlanan aktüel ürünlerini pek çok noktadan inceleyebilmeniz mümkün. İster A101.com.tr site üzerinden online broşür indirerek inceleyebilir isterseniz evlere dağıtılan broşürleri takip edebilir isterseniz de market şubelerinde görebileceğiniz ilanlara göz gezdirebilirsiniz. Unutmayın kampanyalardan erken haberdar olmanız stoklarla sınırlı olan ürünlere kolayca erişmenizi sağlayacak. Şimdiden keyifli alışveriş dileriz. 

PAYLAŞ

0 yorum:

Yorum Gönder

Vakit ayırdığınız için teşekkürler. Değerli yorumlarınızla can bulduğumu belirtmek isterim. Sevgiler :)