19 Haziran 2018 Salı

Selamlar. Nasılsınız bakalım? :)

Beni sorarsanız oldukça iyiyim. Umarım sizler de iyisinizdir.
Yasımın başlığından da anlayacağınız üzere takma tırnaklardan bahsedeceğim bugün. Ve uygulamalı videosunu da sizlerle paylaşıyor olacağım.

Diyelim ki acilen dışarı çıkmanız gerekti. Ve ojeli olmanız gerekiyor. Yani siz öyle arzu ediyorsunuz. Ah biz kadınlar :) Ve hiç vaktiniz yok. 2 dakikada tırnaklarınızı hayalinizdeki hale getirmek istiyorsunuz. İşte takma tırnaklarınız tam da bu noktada devreye giriyor. Hem de kendinden yapışkanlı. Yani yapıştırıcı kullanmadan şip şak halledeceksiniz. Bu fikir tabii ki çok daha önceleri vardı. Yeni bir şey değil elbette ama bugün sizlerle tanıştıracağım tırnaklar oldukça doğal duruyor. aynı kendi tırnaklarınız gibi.

 Takma tırnak nasıl takılır?
İmpress takma tırnak


Beliz Kozmetik'in minnoş markalarından biri olan İmpress takma tırnaklardan bahsediyorum. Bu tırnaklar, Watson's, Gratis ve seçkin eczanelerde satışta. İçlerinden 30 adet tırnak var. 3 set halinde 3 kere kullanabilirsiniz. Her set tek kullanımlık. Aşağıda uygulamalı takmalı çıkarmalı videosunu izleyebilirsiniz. Video bizzat kendi çekimim olup eller de bana aittir. :) Youtube da beni hala takip etmeyenler varsa abone ol tuşuna basabilirler. Gerçekten çok mutlu olurum. Hadi şimdi videoyu izleyin. :)


                     

PAYLAŞ

0 yorum:

Yorum Gönder

Vakit ayırdığınız için teşekkürler. Değerli yorumlarınızla can bulduğumu belirtmek isterim. Sevgiler :)