18 Aralık 2013 Çarşamba



Merhaba dostlar. Daha önce de bahsettiğim gibi bu aralar blogla fazla ilgilenemiyorum. Bunun sebebi oğlumun ameliyatıdır. Ama çok şükür basit bir ameliyat ve su an her şey yolunda. Yardımcılarım da var. Ben de fırsattan istifade eskilerden bir şeyler paylaşayım istedim. Zira bir süre nailart yok. Bugün size "Deborah"ın bej renkli ojesini tanıtmak istiyorum. Bu ojeyi standda gördüğüm an almak istedim. Ve aldım da. Sonra eve geldim ve hemen nasıl durduğunu merak ettiğim için başladım sürmeye. Yalnız sürümünden hiç memnun kalmadım. Kremsi gibi duran yapısı sürerken sanki o kadar seyreldi ki. Oje tırnağımın kenarından akacaktı neredeyse. Kuruması da oldukça geç oldu. Şimdi tüm bunların eşiğinde bir daha bu markayı ojede kullanmayacağımı belirtmek isterim.

Aşağıda üç kat sürülmüş halini görebilirsiniz.
Yine de 
tatlı bir renk olduğunu söylemeliyim. 

Bu böyle tasarımsız olmaz diye düşündüm ve alttaki hale dönüştürdüm.

 Süslemeli;

Bu da böyle bir oje hikayesiydi. Sevgiler. 

PAYLAŞ

5 yorum:

  1. Daha bugün alayım diye düşündüm ve yakından baktıgımda kahverengi ojenin üstüne yağ gibi bir şey biriktiğini farkettim ve almadım iyiki de almamışım ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ya evet yapısı hiç hoşuma gitmedi.

      Sil
    2. canım o yağ gibi şey ojenin içindeki bir madde imiş. çalkaladığında dağılırmış. normalmiş. uzun süre rafta kalan ojelerde normalmiş

      Sil
  2. çok güzel olmuş , çok beğendim tırnaklarını :)

    YanıtlaSil

Vakit ayırdığınız için teşekkürler. Değerli yorumlarınızla can bulduğumu belirtmek isterim. Sevgiler :)