20 Ekim 2015 Salı

Herkese merhaba. Bloğumda ilk defa bir takma tırnak ürününden bahsedeceğim. İmpress takma tırnaklar Beliz Kozmetik markalarından biri. Daha önce Beliz Kozmetik ürünlerinden bahsetmiştim bloğumda. Watson's ve Garatis'lerde satılıyor. Ben de sık sık görürdüm ancak ilk defa deneme şansı buluyorum. İmpress takma tırnakları kullandığınızda takma tırnaklara karşı tüm önyargılarınızdan sıyrılıyorsunuz. Duruşu ve sağlamlığı ile gerçek tırnağınızı aratmıyor ve sizi yarı yolda bırakmıyor. Dibinize kadar girmedikçe kimse takma olduğunu anlamıyor. Elbette ki el ve tırnak yapısına göre duruşları farklılık gösterebilir. Ancak bendeki duruşun yorumlamam gerekirse geçer not aldığı kesin. 

İmpress Takma Tırnak
İmpress Takma Tırnak

Bu şekilde bir ambalajı var. Yapıştırıcıyla yapıştırmıyorsunuz. Aksine kendinden yapışkanlı. Tırnağın alt kısmındaki jelatini çıkarınca yapışkanı da aktif hale geliyor. 

İmpress Takma Tırnak
İmpress Takma Tırnak

İçeriğinde bir adet temizleme mendili ve tek kullanımlık törpü çıkıyor. Tırnaklarınız uzunsa ya da takma tırnakları törpülemek istiyorsanız bu fırsatı size kendi bünyesinde size sunuyor. 



Kullanım talimatı var ancak ne yazık ki Türkçe değil. Yine de görsellerden nasıl kullanacağınızı anlayabiliyorsunuz. Ben kısaca kullanımından bahsedeyim. Tırnaklar temiz ve ojesiz olacak. Sonra içinden çıkan temizleme mendiliyle tırnaklarınızı siliyorsunuz. Ardından tırnağın altındaki jelatini çıkarıyorsunuz. Oval kısım tırnak dibinize gelecek şekilde yerleştiriyorsunuz. Nasıl yerleştirirseniz öyle kalıyor. Bu yüzden doğru ve düz olarak yerleştirdiğinizden emin olun. Tırnaklar gün içinde kesinlike çıkmıyor. İstediğiniz işi yapabilirsiniz. Ellerinizi yıkayabilirsiniz. Eğilmiyor, bükülmüyor, yırtılmıyor. Çıkarmak istediğinizde tırnağınızın aksi yönüne doğru çektiğinizde yapışkan tırnaktan kurtuluyor yavaşça. Böylelikle çıkarıyorsunuz. Tırnağınız acımıyor çıkarma işlemini yaparken. 



Burada da daha yakından görebilirsiniz.


Takma tırnakların boyu tırnağınızı geçmiyorsa tırnaklarınızı dipten kesmenizde fayda var. Tamamen dipten kestiğinizde takma tırnaklar arkadan bu şekilde görünecek. 


Bence oldukça pratik ve kısıtlı zamanlarda hayat kurtarıcı bir ürün. Siz nasıl durmuş?



PAYLAŞ

3 yorum:

  1. Evet çok doğallar ama claire's takma kirpiklerin inceliğini gördükten sonra bunlar bana çok kalın çok hantal gelmeye başladı ayrıca tırnağa tam otursada saçlarıma takılıyordu hep:(

    YanıtlaSil
  2. Tek kullanimlık mi yoksa bi kac kez daha kullanma imkani var mi? Kendinden yapışkanli oldugu icin merak ettim :)

    YanıtlaSil

Vakit ayırdığınız için teşekkürler. Değerli yorumlarınızla can bulduğumu belirtmek isterim. Sevgiler :)