12 Aralık 2014 Cuma

Yeniden merhaba arkadaşlar. 
Note markasını herhalde duymayan kalmadı diye düşünüyorum. Yani en azından makyaja düşkün biz ve bizim gibiler en az bir ürününü kullanmıştır. Özellikle ojeleri çok konuşuluyor ancak ben daha sahip olamadım kendilerine. Şimdilik concealer ile idare edeceğim. Ha bi de ruj ve dudak kalemi var.:) Note Rich Color Lipstick Merlot Ruj yorumum için buraya tıklayabilirsiniz. 
Bugünkü blog konuğumuz Note Concealer 02 Beige


Note Concealer 02 Beige
Note Concealer 02 Beige

Ürün 2,3 ml. Likit bir kapatıcı. Şişesi bana biraz küçük geldi. Biraz daha büyük olabilirmiş. Gerçi bu likit kapatıcılar uzun süre gidiyor ama yine de insan biraz daha uzun süre kullanmak istiyor. Sişesi ve fırça kapağı hayli sağlam. Bir de küçük olması aslında "at çantaya çık"malık tam. Bu rengi biraz sarı geldi bana. Yani ben biraz daha beyaza yakın tercih ediyorum ancak tabi numaraları da var.


Note Concealer 02 Beige
Note Concealer 02 Beige




Burada bileğimin uygulamadan önceki halini görüyorsunuz.


İki kere dokundurdum üründen.

Note Concealer 02 Beige
Note Concealer 02 Beige

Ve sonuç;
Hayli memnuniyet verici. Kapatıcılığını güzel buldum. Ancak benim göz kapağım biraz düşük olduğu için katlanma yapıyor. Katlanan bölgede akşama doğru çizgilenme oluyor. Yalnız bu bana özel bir sorun diye düşünüyorum. Zira katlanan bölgeye elbette ürün birikmesi son derece normal. 

Note Concealer 02 Beige
Note Concealer 02 Beige

İçerisinde argan yağı ve soya proteini bulunuyor. Bu sayede ciltteki morluk ve lekeleri hem iyileştirici özelliği var. Hem de tek katta kapatıyor.
Argan Yağı; Göz altı kırışıklıklarını azaltarak cildi sıkılaştırmaya yardımcı olur.Yoğun E vitamini içerir.Cildi nemlendirir, cilt hücrelerinin yenilenmesine yardımcı olur.Dışarıdan engellenemeyen güneşin zararlı UV ışınları, stres, sigara, hava kirliliği gibi sebeplerden oluşan serbest radikallere karşı koruyucu özelliği vardır.Cildi pürüzsüz, yumuşak ve ipeksi hale getirir ve canlı kalmasına yardımcı olur.

Fiyatı 24,90 TL

Ürünü incelemek için buraya tıklayabilirsiniz. Renk seçenekleri mevcut. Dört ayrı tonu var. İstediğinizi seçip alışveriş yapabilirsiniz. Benden geçer not aldı.

Siz Note ürünlerinden hangilerini kullanıyorsunuz? Ve memnun musunuz? 



Bayanlili.com swarovski taşlı gümüş kolye çekilişi için tıklayınız.


Sosyal medyada aşağıdaki linklerden bana ulaşabilirsiniz.








PAYLAŞ

1 yorum:

  1. En koyu renginin bile açık geldiğini öğrendiğim için almaya niyetlenmedim. Renk konusu üzerinde biraz çalışmaları gerek sanırım. Onun dışında tekli farlarından almıştım, güzel renk veriyorlar.

    YanıtlaSil

Vakit ayırdığınız için teşekkürler. Değerli yorumlarınızla can bulduğumu belirtmek isterim. Sevgiler :)