22 Temmuz 2015 Çarşamba

Selam! :) En kıymetlilerim ojelerim ile bugünkü yayınımda sizlerleyim.  Flormar Jelly Look Torres Blue fotoğrafları içinizi açabilir. :) Flormar'ın Jelly look serisini çok seviyorum. Salmon Pink den sonra bu renge aşık oldum. Zaten bitişleri on numara. Jel tırnak yapılmış gibi parıl parıllar. Renk olarak ise hayatımda gördüğüm en güzel mavilerden birini şişeye koymuşlar sanki. Bu ojeyi gördüğünüz yerde alın derim.


Flormar Jelly Look Torres Blue Oje
Flormar Jelly Look Torres Blue Oje



Flormar Jelly Look Torres Blue Oje
Flormar Jelly Look Torres Blue Oje

Flormar Jelly Look serisinin fırçaları bu şekilde tombul. Bu sayede sürmek de kolaylaşıyor ojeyi. Kıvamı oğun. Ama tek katta bu leziz parlaklığı yakalayamıyorsunuz. İki kat ideal. Kuruma hızları da oldukça iyi bence ama ben yine de top coat kullanıyorum. Ayrıca ojeyi aldığım gün İnstagram'dan paylaştıpımda bir sevgili takipçimin uyarısını sizlerle paylaşmak istiyorum. Parlatıcı üzerine uygulanmazsa o yoğun rengi tırnaklarda bırakabiliyormuş. Ben base coat kullanıyorum oje sürmeden önce zaten ancak sizler de bu durumla karşılaşmamak için önden bir parlatıcı uygulayabilirsiniz.

Flormar Jelly Look Torres Blue Oje fırçası
Flormar Jelly Look Torres Blue Oje ırçası

Fiyatı 4 küsür TL idi. Gratis'ten aldım. Ancak Flormar ürünleri her yerde. Tüm ojeseverlere tavsiyemdir. Alın, aldırın! :)

Mutlu günler diliyorum. 





PAYLAŞ

6 yorum:

  1. Çok güzel görünüyor ama bir de bunun temizlenmesi var. :) Fresh'n Soft'un asetonsuz oje çıkarıcı ürününü öneririm. Hem tırnağı besliyor hem de koyu renk ojeleride kolaylıkla çıkarıyor.

    YanıtlaSil
  2. Renk gerçekten göz alıcı,şahane olmuş :)

    YanıtlaSil
  3. çok güzel bir renk.. ışıl ışıl parlıyor...

    YanıtlaSil

Vakit ayırdığınız için teşekkürler. Değerli yorumlarınızla can bulduğumu belirtmek isterim. Sevgiler :)