23 Kasım 2015 Pazartesi

Herkese merhaba. Her gün keşfettiğim sitelere bir yenisi ekleniyor. Kadın'a dair ne varsa www.esraninportresi.com da. Moda, Trendler, Güzellik, Saç Modelleri, Kendin Yap Fikirleri, Beslenme, Diyet, Evlilik, İlişkiler, Düğün, Anne- Çocuk ve daha pek çok konu üzerine yazılmış makaleler var. Hepsi de ilginizi çekecek. İçerik olarak çok geniş bir yelpazeye sahip. Eminim herkes bu platformda kendine dair bir şeyler bulacak. 





Özellikle saç modelleri benim oldukça ilgimi çekti. Saç modelleri ile ilgili yazıları çok seviyorum biliyorsunuz. Esra'nın Portresinde ise tam 9 sayfalık birbirinden güzel saç modelleri yazısı var. 


Esra'nın Portresi'nde gezinirken kendinizi kaybedebilirsiniz. :) Site tasarımı da bu konuda oldukça sade ve anlaşılır. Aradığınız bilgi neyse sizi o konuya kolayca yönlendiriyor. Konuları alt alta kısa anlatımlarıyla birlikte görebiliyorsunuz. Yazı içeriğinine girmek size kalmış. Arama kısmından aklınızdaki konuyu aratarak rahatlıkla o konuya gidebilirsiniz. Ayrıca "En Yeni Yazılar" ve "Çok Okunan Yazılar"ı da sitenin yan tarafında görmeniz mümkün. Şahsen çok okunan yazıları genellikle ilgimi çeker benim. En yeni yazıları da gündemi takip etmek adına çok yararlı buluyorum. Siz de bu keyifli siteye bir uğrayın derim. Hepinize mutlu günler.

PAYLAŞ

0 yorum:

Yorum Gönder

Vakit ayırdığınız için teşekkürler. Değerli yorumlarınızla can bulduğumu belirtmek isterim. Sevgiler :)