2 Temmuz 2014 Çarşamba

Merhabalar.
:)
Bugün konuk yazar günü. Bildiğiniz üzere her ayın başında bir konuk yazar ağırlıyorum. Bu ayın konuğu sevgili İnci oldu. Yani Whitepearl bloğunun sahibesi. Kendisi bize bu ay favori far paletlerini anlatacak. Tam bir farkolik olan arkadaşım bu konuda uzman neredeyse. Hangi far nerede indirimde ya da hangi mağazaya hangi marka farlar gelmiş ona danışır öğreniriz. Yaptığı göz makyajlarını da konuşturur. Yani anlayacağınız bu sese kulak verin demek istiyorum. Haydi gelin hep beraber yazısını okuyalım.



Favori Far Paletlerim - TOP 3

Merhaba arkadaşlar; sevgili arkadaşımın bu ayki şanslı konuğu benim. Öncelikle bana bu fırsatı verdiği için kendisine teşekkür ederim. Kısaca kendimden bahsetmek istiyorum. İsmim İnci. Bu dünyadaki hikayem youtube kanalım ile başladı. Sonrasında blog yazarlığı da bu hikayeye eklendi. Koşuşturmacalı günlük hayatımdan fırsat kalındığında blogum ve youtube kanalım ile ilgilenmek stresimi biraz da olsa atmamı sağlıyor. 
Bu yazıda sizlerle farları çok seven biri olarak; favori far paletlerimi ve neden favori olduklarını inceleyeceğiz.


The Balm - Balm Jovi

Bu palet benim favori seyahat paletim. Hepimiz seyahate çıkarken yanımıza alacaklarımıza bir türlü karar veremiyoruz. Bunun sonucunda da ihtiyacımız olmayan pek çok şeyi yanımızda götürüyoruz. Benim imdadıma da Balm jovi paleti yetişti. İçerisindeki farlar ile yaz tatiliniz boyunca istediğiniz çeşitlilikte göz makyajı yapabilirsiniz. İçerisinde bulunan aydınlatıcı ve allık ise her türlü kombine yakışacak tam yaz renkleri. Aynı zamanda biri nude'a yakın, biri kırmızı 2 tane de ruj var. Sağlam ambalajı ile tam bir seyahat paleti Balm Jovi.














Wet n Wild - Comfort Zone

Bu paleti favorim olarak seçmemde 2 neden var. Birincisi fiyatı 19.90 TL olarak satışa sunulan bu palet verdiğimiz parayı son kuruşuna kadar hakediyor. İkinci neden ise; renklerin güzelliği ve pigmentasyonu. İçerisindeki renkler gerçekten gerek yapıları, gerekse pigmentasyonları açısından çok iyi. Özellikle sağ alt köşede bulunan Mac'in Club farına muadil gösterilen mavi yansımaları olan duochrome far bir harika. Yeşil renk ise benim gibi yeşil sevmeyen biri için bile çok güzel.







The Balm - Nude Tude

The Balm markası bence gerçekten harika renk kombinleri yaparak, harika paletler üretiyor. The Balm'dan aldığım ilk paletimdi Nude Tude. Eğer sizin de hala bir The Balm paletiniz yoksa, ilk olarak bu palet ile başlamanızı tavsiye ederim. Bu palet günlük olarak kullanılabilecek çok fonksiyonlu nude renkler içerdiğini için favorim olarak seçtim. Koyu renkleri ise eyeliner olarak kirpik diplerinde rahatlıkla kullanabilirsiniz.













Benim favori far paleti üçlüm bu şekildeydi. Sizinkileri de merak ediyorum doğrusu. 

Sevgilerimle...

Bana ulaşmak için;



---------------------------------------------------------------------------



Siz de misafir yazarım olmak isterseniz bana yazın.


PAYLAŞ

2 yorum:

  1. İki tane harika bir blog sahibesi ve konuk yazar :) çok güzel bir yazı olmuş...
    keyifle okudum,
    tatlım ben de misafir yazar olabilirim :) listeye ekle beni de haberleşelim :)
    lifeofyasmina@hotmail.com
    Blog:lifeofyasmina.com
    Öpüyorummmm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tamam canım. Ağustos ayi dolu simdilik. Eylul Ekim olabilir. Yine konusuruz :)

      Sil

Vakit ayırdığınız için teşekkürler. Değerli yorumlarınızla can bulduğumu belirtmek isterim. Sevgiler :)