29 Ekim 2014 Çarşamba


Arkadaşlar Dove'un kremlerinden memnun olmayan birini görmedim,  duymadım diyebilirim. Ben özellikle besleyici el ve vücut kremine ba-yı-lı-yo-rum. Resmen sürdüğüm zaman kendimi şımarmış hissediyorum. O kokusu beni mest ediyor. Ve cildimi yumuşacık yapıyor. Dove krem konusunda neredeyse uzman. Ve bu işi iyi biliyor.





Shea butter özlü diye tanımlamışlar kremi. Hemen shea butter nedir diye bir araştırdım. Bu içerik aslında bir ağaçtan elde edilen saç ve cildi besleyen bir yağ. Karite ağacı olarak bilinen ve Afrika'da yetişen bir ağacın cevizlerinden elde ediliyor shea butter yağı. Sanıyorum cildimi bebek gibi yapan bu içerik. İlk duyduğumda esans sanmıştım ama tamamen besleyici ve çok önemli bir ağacın yağıymış.




Beni yakından takip edenler vanilya kokusuna hayran olduğumu da bilirler. Bu krem dibine kadar vanilya kokuyor. Ve bu koku beni benden alıyor diyebilirim. Kıvamı gayet yerinde. Öyle şıp şıp damlamıyor.


Dove besleyici el ve vücut kremi için Dove internet sitesi ni inceleyebilir danışmanlarla iletişime geçebilirsiniz. Fiyatı da oldukça uygun. 

PAYLAŞ

0 yorum:

Yorum Gönder

Vakit ayırdığınız için teşekkürler. Değerli yorumlarınızla can bulduğumu belirtmek isterim. Sevgiler :)