30 Ekim 2014 Perşembe

Herkese yeniden merhaba arkadaşlar.

Bugün sizlere bahsedeceğim özel bir site var. Ben de sosyal medyadan sıkı bir takipçileriyim. Güzelleşelim.com birbirinden güzel sunumlar ve engin içeriğiyle bizlere nasıl güzelleşebileceğimizi anlatıyor. Gerçekten emek verilerek hazırlanmış ve her şey düşünülmüş. Makyaj, Saç Modelleri, Tırnak, Cilt, Kendin Yap ve daha bir çok kategoride kendilerine has sunumlarıyla güzelleşmek ve güzelleştirmek adına yaptıkları işler gerçekten çok başarılı. Videolar da kısa kısa ve tamamen hedefe yönelik. Yani güzelleşirken bile vaktinizi bolca harcamayacaksınız.

"Guzelleselim.com" 2013 yılında Neşe Koçinbiga Bayraktar tarafından kurulmuş. Faaliyetlerini İzmir'de devam ettiriyor. Sadece video değil yazılı ve görsel içeriklerle de yayın hayatına devam etmekte.

Sitenin kullanımı ise oldukça kolay. En çok izlenenlerden en yeni çıkan videolara kadar her video bir tık ötenizde.

"Guzelleselim.com" ana sayfası
ww.guzelleselim.com
ww.guzelleselim.com


Saç Modelleri kategorisinde ise yine kendi uyguladıkları saç modellerinin yapılışlarını anlatıyorlar. Çok değişik ve güzel modeller bularak kendinize uygun saçlar yapabilirsiniz. Hepsi adım adım anlatılmış ve fotoğraflanmış.

Ve tabi ki en çok izlenen videolarını eklemeden olmaz;



Ben özellikle Kendin yap kategorilerine bayıldım. Harika işler çıkarmışlar gerçekten. Ve oradan buradan alıntı değil. Tamamen kendi yaptıkları işleri anlatıyorlar. Bu pratik fikirler gerçekten hayat kurtarıcı.

Durmadan üreten ve yeniliklere doymayan bir alt yapıyla bizlere güzelleşmemiz için her konuda taktire şayan bilgiler ulaştıran bu ekibe siz de kulak verin.

Ayrıca android telefonlar için de Google play'den indirebileceğiniz bir programla da videoları telefondan da izleyebileceğimiz bir ortam oluşturmuşlar. Programın adı "Güzelleşelim". Bu uygulamayı indirdiğinizde yüklenen her yeni video için bir bildirim alıyorsunuz. Ve uygulamaya giderek hem yeni çıkan videolarını hem de gözünüze ilişen diğer videoları kolaylıkla izleyebilirsiniz. Programı buradan tıklayıp indirebilirsiniz.

Merak ettiğiniz tüm güzellik önerileri için sizi Guzelleselim.com'a davet ediyorum. Ve bu güzel, yaratıcı ekibin tarzıyla yazımı burada noktalıyorum. "Güzelleşmek üzere." :)

PAYLAŞ

0 yorum:

Yorum Gönder

Vakit ayırdığınız için teşekkürler. Değerli yorumlarınızla can bulduğumu belirtmek isterim. Sevgiler :)