10 Kasım 2014 Pazartesi

Merhaba sevgili arkadaşlar. Umarım herkes iyidir. 
Bugün yazılma zamanı gelmiş olan bir ürünü anlatacağım. Yaklaşık bir aydır düzenli kullanıyorum. Solenne tırnak balsamı hakikaten güzel bir ürün. Bu ürün bana yaklaşık dört hafta önce geldi. Solenne deneyip bloğumda yorumlamam için gönderdi. Öncelikle teşekkürlerimi sunuyorum. İlk denediğimde izlenimlerimi de instagramdan paylaşmıştım zaten.

Solenne tırnak balsamı
Solenne tırnak balsamı


Ürünün Vaatleri;
1. Solenne Tırnak Balsamı, tırnak kenarlarında dış etkenlerden kaynaklanan kuruluk ve çatlamaları önler. 
2. Manikür sonrası, tırnak kenarında oluşan cilt kurulukları, kabuklanmalar, tahrişler gibi doku hasarlarını engelleyerek, cildin nemli ve sağlıklı görünmesine destek olur. 
3. Tırnak yüzeyinde oluşan dış etkenlere bağlı, soyulma, pullanma, kırılma gibi sorunların ve tırnak  yüzeyindeki nem ve vitamin kaybının önüne geçer.
4. Ürün, ojeden hemen önce uygulanabilir, tırnak yüzeyinde koruyucu bir tabaka oluşturur. 

5. Zararlı kimyasallardan tırnağın etkilenmesini ve ojenin tırnakta oluşturabileceği sararma ve yıpranmaları önlemeye destek olur. Uygulama için, parmak ucuyla küçük bir miktar Solenne Tırnak Balsamı alınarak, tırnak ve tırnak etine masajla uygulanır. Ürün tamamen tırnak yüzeyine ve tırnak çevresine iyice yedirilmelidir. Solenne Tırnak Balsamından en etkili verimi almak için tırnağın ojesiz ve temiz olmasına dikkat edilmelidir.

Solenne tırnak balsamı
Solenne tırnak balsamı

İlk sürdüğümde tırnaklarımın üzerindeki pullanmaların bir anda yok olduğunu farkettim. Tabi bu ürün sürünce hemen yıkamamamız gerekiyor. Ürün tırnaklarımıza iyice işlemeli.

Ürünün kıvamı bu şekilde. İçinde granüller var. Ancak öyle sert ya da tırnağı çizecek boyutta değil. Bi nevi tırnağa peeling yapıcı özelliği var. Ben kullanımım süresince oldukça memnun kaldım. Tırnaklarım kırılmadı ya da soyulmadı. Güzelce uzadılar. Hatta bu sayede nail artlarımı paylaşmaya devam ettim. Bize tırnak kreminden çok daha fazlasını sunuyor. Kokusu yok denecek kadar az. Kokusuz diyebiliriz. Ürün kesinlikle vaatlerini yerine getiriyor diyebilirim. Eğer sürekli kırılan tırnaklarınız var ise kesinlikle önerebileceğim bir ürün olduğunu söyleyebilirim. 15 ve 100 ml olarak satışta şu anda.

Solenne tırnak balsamını almak ya da incelemek için aşağıda vereceğim linke tıklayabilirsiniz.

SOLENNE TIRNAK BALSAMI

PAYLAŞ

0 yorum:

Yorum Gönder

Vakit ayırdığınız için teşekkürler. Değerli yorumlarınızla can bulduğumu belirtmek isterim. Sevgiler :)