12 Kasım 2014 Çarşamba

Merhabalarr :)

Bu ara yine tırnak tasarımlarıma ağırlık verdim. Ve yazılmayı bekleyen bir kaç tane daha tasarımım var. Ve yetişemiyorum gördüğünüz gibi.  Bugün zigzag bantlar nasıl kullanılır onu anlatacağım. Aslında belki bir çoğunuz biliyordur ancak bilmeyenler için yol gösterici bir yayın olacağına eminim. Çünkü tasarım yapmaya yeni başlayanlar hayli fazla.

Zigzag bantlar bitişik ve bir kağıda yapışık şekilde satılıyor. O kağıttan teker teker çıkarıp benim gibi tırnağınıza da yapıştırabilirsiniz. Ya da toplu şekilde yapıştırıp aralardakini tırnağınızdan çıkarabilirsiniz. Ama ben ziyan etmemek için bu şekilde yaptım.

Zigzag tırnak bantları
Zigzag tırnak bantları


Tabana base coat ya da parlatıcı sürerseniz daha parlak görünüm elde edersiniz. Ben simli bir parlatıcı uyguladım. Aralara da fotoğrafta olduğu gibi mavi ve pembe ojelerimden sürdüm. Burada en önemli nokta ojelerin tamamen kurumasını beklemektir. Tamamen kuruduktan sonra bantları tırnağınızdan yavaşça çekip çıkarabilirsiniz. Üzerine mutlaka top coat uygulayın. Çünkü bantın çıktığı yerler belli oluyor. Hafif kenarları kavlıyor. Bu görüntüyü yok etmek ve ojeyi sabitlemek için kesinlikle ve kesinlikle gerekli bir şey.


Ve sonuç;



Zigzag tırnak süsü
Zigzag tırnak süsü


Sevgiler.
:)




PAYLAŞ

0 yorum:

Yorum Gönder

Vakit ayırdığınız için teşekkürler. Değerli yorumlarınızla can bulduğumu belirtmek isterim. Sevgiler :)