15 Aralık 2014 Pazartesi

Merhaba arkadaşlar. 
Bugün size benim için çok özel bir ürün olan Soapville Lifli Sabun Greyfurt u yorumlamak istedim. 

Soapville Hepsiville firmasının bir alt markası diyebilir. Vücut için olan ürünleri de Bodyville diye geçer. Soapville sabun grubuna aittir. 8 çeşit sabun grubu var.

Bitkisel sabunlar
Gliserinli sabunlar
Zeytinyağlı sabunlar
Kremözlü sabunlar
Lifli sabunlar 
Parfümlü sabunlar
Meyve sabunları
Ölüdeniz çamuru

Biliniz ki bu sabunları incelerken kendinizi kaybedebilirsiniz. Saoapville sabunlarına mutlaka göz atın. :)

Ben bugün başta da söylediğim gibi lifli sabun grubundan bahsedeceğim. Elimdeki bu Greyfurt özlü lifli sabun neden benim için bu kadar önemli? Evet bu ürün benim için önemli çünkü kafamdaki sabun profiline tamamen farklı bir boyut kazandırdı. 

Önce ürüne bir göz atalım;

Soapville greyfurt özlü lifli sabun
Soapville greyfurt özlü lifli sabun



Soapville lifli sabunları, doğal gliserinli sabunlarla kombine edilmiş Loofah ile vücut bulur. Cucurbitaceae familyasının bir üyesi olan loofah uzun yıllardır banyo süngeri olarak kullanılmıştır ve son yıllarda doğal bir ürün olması dolayısıyla bu ürünün kullanımına tekrar bir ilgi oluşmuştur. Loofah doğal bitkisel bir aşındırıcıdır, cildi düzgün ve yumuşak tutar, yeni hücre üretimini ve kan dolaşımını aktive eder. Loofah Amerika’nın merkezinde, Kuzey Afrika’da ve güneydoğu Asya’da yetişen bir bitkidir ve bilinen en eski masaj ürünüdür. Kabuğu soyulup güneşte kurutulduktan sonra salatalık benzeri kabak meyvesi sert ve pürüzlü bir hale gelir ve ancak suya girdiğinde yumuşar. Loofah’ı herhangi bir kimyasal madde ilavesi olmadan işlediğimiz için çevre dostu ve cilt için nötr bir ürün olarak kalır. Loofah yıkanabilir ve doğal olması dolayısıyla rahatlıkla sıkıştırılabilir. Böyle bir ürünle kombine olan soapville lifli sabunlarını kullanırken cildinize hem bakım hemde derinlemesine ve etkili bir masaj uygulaması yapmış olurusunuz. Düzenli kullanılan lifli soapville sabunları sesülit oluşumunu engeller ve vücudun kan dolaşımını hızlandırır.

Evet ürünün vaatleri bunlardı. Gelelim benim yorumuma. Ürün vaatlerini son derece yerine getiriyor. Yaklaşık bir aydır kullanıyorum ve yarıdan fazlası bitmiş durumda. Bu sabun içerisindeki lifler biraz sert ama suya girince yumuşuyor. Yine de kullanırken dikkatli olmak lazım. Çünkü sabunun lifleri ne kadar yumuşarsa yumuşasın ohh ne güzel hem de kaşıyo diye cart cart sürmeyin. Ben ilk kullanımımda ne yazık ki bastıra bastıra uyguladığım için biraz derimi kızarttım. Yavaş yavaş ve hafif hafif uygulamak gerekiyormuş. Kullanım sonunda cildim o kadar rahatlamış oluyor ki anlatamam. Cildimdeki kan dolaşımını hissedebiliyor ve nefes aldığını kendi hislerim ile kendime kanıtlayabiliyorum. Selülitli bir kadın olduğumdan mütevellit sıkça kullanıyorum. Ve hem oluşmuş selülitlerimin tedavisi için iyi geliyor hem de yenilerinin oluşmasını önlüyor. Gerçekten on numara bir sabun benim için. Bitince de yenisini hatta yenilerini almayı düşünüyorum. Çünkü her sabun grubunun kendi içinde de bir sürü çeşidi var. 

Soapville lifli sabunlarını mutlaka inceleyin. :) Şu an indirimdeler. Fiyatları 14,90 TL ile 15,90 TL arasında değişiyor. Greyfurt özlü olanı 15,90 TL. Ürünü buradan inceleyip sipariş verebilirsiniz.

Siz hiç böyle bir ürün kullandınız mı? Ya da soapville sabunlarını hiç kullandınız mı? Yazın konuşalım. :*

Bodyville güllü vücut kremi yorumlarım için TIK TIK


Bayanlili.com swarovski taşlı gümüş kolye çekilişi için tıklayınız.


Sosyal medyada aşağıdaki linklerden bana ulaşabilirsiniz.


PAYLAŞ

0 yorum:

Yorum Gönder

Vakit ayırdığınız için teşekkürler. Değerli yorumlarınızla can bulduğumu belirtmek isterim. Sevgiler :)