6 Ocak 2015 Salı

Kaşlarımız makyajımızı tamamlayan en önemli unsurlardan. Güzel ve dolu dolu görünen bir kaş makyajın daha da ilgi çekici olmasını sağlar. Kaş nasıl doldurulur? sorusu da bu noktada önem kazanıyor. Kaşlarımız zamanla küsebiliyor. Ya da genetik olarak çok kaşlı biri değilseniz bu yazım sizlere yol gösterici olacaktır. Aşama aşama kaş nasıl doldurulur? inceleyelim. 


Kaşlarınızı iyi inceleyin. Nerelerde boşluklar var iyi kavrarsak onların üzerine gitmemiz daha kolay olacaktır. 



Kaş nasıl doldurulur?
Kaş nasıl doldurulur?


Kaş nasıl doldurulur?

1. Kaş renginize uygun bir kalem ile kaşlarınızın çizgilerini belirleyerek hafifçe doldurun. Elbette ki sadece kaş kalemi yeterli olmayacaktır. Çünkü bize keskin hatlar gerekiyor.
2. Kaş tarağı ile kaşlarınızı yukarı doğru tarayın. 
3. Kaş doldurma ürünleriniz var ise hem fırçasını hem de kaş farını kullanarak bu keskin hatları belirleyin. Kaşınızın alt ve üst çizgisinin dümdüz bir hat halinde çizildiğinden emin olun. Eğer kaş ürünleriniz yok ise göz fırçası ve göz farınızdan faydalanabilirsiniz. Ancak göz için kullanılan fırçalar daha çok yayma ve göz farları ise daha çok yayılma özelliğindedir. Bu yüzden daha dikkatli olmak gerekiyor. 
4. En son olarak bu çizgiyi daha da belirginleştirmek ve kaşların daha ön plana çıkmasını sağlamak için açık renk far ya da kapatıcınızı fırçaya alarak bu çizgilerin altını ve üstünü aydınlatın. 

Kaş doldurmak ilk etapta biraz zor gibi gözükse de ikinci ya da üçüncü uygulamada el alışkanlığınız hemen oturacaktır. Dolayısılya işiniz kolaylaşacak merak etmeyin. Benim kaşlarım kalın ve gür. Ona rağmen biraz daha ince alarak bu doldurma işlemini kısmen uyguluyorum. Daha hoş durduğunu düşünüyorum. Makyajımı tamamlıyor. ve kaşlarınızı doldurduğunuzda yaptığınız makyajın görüntüsü ile doldurmadığınız zamanki görüntüsünü karşılaştırın mutlaka. Arada dağlar kadar fark olduğunu göreceksiniz. Umarım kaş nasıl doldurulur? sorusunun buradaki cevapları işinize yarar. Sevgiler..

PAYLAŞ

0 yorum:

Yorum Gönder

Vakit ayırdığınız için teşekkürler. Değerli yorumlarınızla can bulduğumu belirtmek isterim. Sevgiler :)