21 Ağustos 2015 Cuma

Arkadaşlar size bugün oje çıkarma konusunda elimden düşürmediğim Lr Health&Beauty Oje Çıkarıcı kutu(sünger) den bahsetmek istiyorum. Lr Health&Beauty Alman menşeili bir marka ve katalog usulü çalışıyorlar. 
Benim gibi sürekli oje sürenler bilirler oje çıkarmanın ne kadar sıkıntı olduğunu. Pratiklik ve vakit çok çok önemli. Lr Oje Çıkarıcı Kutu ise tam bu noktada imdada yetişiyor. 

Lr Oje Çıkarıcı Kutu
Lr Oje Çıkarıcı Kutu

Aşağıdaki kolajda uygulanmış halini görebilirsiniz. Tırnağınızı süngerdeki deliğe batırıyor ve kutuyu diğer elinizle sağa sola çeviriyorsunuz. Yaklaşık 5-6 çevirmede oje tamamen çıkmış oluyor. Yalnız glitter ojeyi silecekseniz onun için ayrı kutu almanızı öneririm. Onda da tırnağınızı içerisinde bekletmeniz gerekiyor bir süre. Ve süngerinin daha az dayanacağı kanatindeyim. Ancak normal oje silerseniz ortalama 2-3 ay gittiği söyleniyor. Ben tam 2 aydır kullanıyorum ve çok memnunum. Sıvısında da belirgin bir azalma gözlemlemedim. Yalnız biraz ağır koktuğunu söylemeliyim. Ama şöyle de bir şey var asetonsuz oje çıkarıcılarda genelde bu ağır koku oluyor. Çünkü parfümlü. 

Lr Oje Çıkarıcı Kutu(sünger) kullanımı
Lr Oje Çıkarıcı Kutu(sünger) kullanımı

İçindeki sünger çıkarılıp yıkanabiliyor. Ve tekrar kutuya yerleştirilip oje çıkarma sıvısından dökerek kullanmaya devam edebilirsiniz. Yani uzun ömürlü bir ürün aslında. Ayrıca isterseniz siyah ya da kırmızı oje çıkarın kutuyu kapatıp çalkaladıktan sonra o renklerden eser kalmıyor. Bu anlamda iyi bir çözücü.  Lr Oje Çıkarıcı Kutu yedek sıvısıyla beraber 35,40 TL ye satılıyor. Biraz pahalı ancak oldukça uzun ömürlü. Ve vaktiniz, sabrınız size kalacak. Bütçeniz uyuyorsa denemenizi tavsiye ederim.  Lr internet sitesi nden iletişime geçerek size en yakın danışmana ulaşabilirsiniz. Ya da benim de iletişimde olduğum ve güvendiğim ve instagramdan da satış yapan @lrcicisdolabim profiliyle irtibat kurabilirsiniz. Bir uygulama videosu da buldum sizin için.

Lr Oje Çıkarıcı Kutu aseton içermiyor. Doğal kayısı yağı içeriği ile de tırnakları güçlendirip nemlendiriyor. 

Lr Oje Çıkarıcı Kutu(sünger) içeriği
Lr Oje Çıkarıcı Kutu(sünger) içeriği

Başka bir yazıda görüşmek üzere. Yorum yazmayı unutmayın. :)

PAYLAŞ

11 yorum:

  1. fiyatı yüksekmiş gerçekten ama yedekli olması güzel.

    YanıtlaSil
  2. Bu tip sünger ürününü sanırım Türkiye'de ilk defa yaklaşık bir 10 yıl kadar önceydi , flormar da görmüştüm, ilk o zaman alıp kullanmıştım, belki daha bile eski olabilir, ama kesinlikle kullanışlı bir ürün, yalnız evde de aynısını yapabilirsiniz, yani bakım yağları, sünger ve bir kavanozla olabilir gibi geliyor,
    ellerine sağlık...

    YanıtlaSil
  3. güzel temizlemiş benim en üşendiğim şeydir oje temizlemek :) bilgilendirme iyi oldu teşekkürler ;)

    YanıtlaSil
  4. Çok güzel bir ürünmüş, ekran fotoğrafı çekerek not aldım. Elimdekiler bitince denemeyi düşünüyorum. Teşekkürler bu güzel yazı için. Sevgiler.

    YanıtlaSil
  5. Bu ürünü ilk defa gördüm. Çok pratik görünüyor... Çok sık oje kullanmasam da, oje çıkarmanın sıkıntısını her kadın yaşamıştır...:)

    YanıtlaSil
  6. güzel bir ürün ben de yıllar önce aldığım süngerli ürünün şişesini atmayıp yeniden süngerlemişim geçtiğimiz gün ev de elime geçti epeydir oje kullanmayınca kaldırmışım. ama süper temizliyor o yıllar da çok memnun kalmıştım.

    YanıtlaSil
  7. Lr tüm.urunleri çok güzel. Sungerinin yıkanmasına şaşırsım. Düzenlu kullanımda epey gider

    YanıtlaSil
  8. Kullanımı çok rahat bir ürüne benziyor.Buna benzer bir ürün görmüştüm ve denemiştim ama uzun zaman oldu kullanmayalı.

    YanıtlaSil
  9. Glitter oje için deneyebilirim bunu :) onları sorunsuz çıkartsın her kuruşa değer bence :)

    YanıtlaSil
  10. çok pratik bir ürüne benziyor güle güle kullanın

    YanıtlaSil
  11. LR'ın ürünleri gerçekten çok kaliteli ve özellikle en çok dikkat çeken ürünlerden birisi de oje çıkarıcı kutusu oldu. Bizzat bu ürünü kendim kullanıyorum ve kullananlara tavsiye ediyorum. Fiyat konusuna gelince çok uygun denilecek derecededir.

    YanıtlaSil

Vakit ayırdığınız için teşekkürler. Değerli yorumlarınızla can bulduğumu belirtmek isterim. Sevgiler :)