19 Ekim 2015 Pazartesi

Herkese merhaba. Bugün Topicrem Yüz Ve Göz İçin Yatıştırıcı Temizleme Suyu bloğumun konuğu. Topicrem doğal cilt bakımı ürünleriyle karşımıza çıkan bir marka. Bu ürünü Bebek, çocuk ve yetişkinler kullanabiliyor. Çünkü parfüm, paraben ve renklendirici içermeyen doğal bir ürün. Öyle ki cildinize uygulama yaptığınızda etki olarak normal bir su ile silmişsiniz gibi hissediyorsunuz. Çok hassas ciltler de kullanabiliyor. Hatta hassas ciltlere özel olarak geliştirilmiş. Yüz ve göz makyajını temizlemeye ve cildi yatıştırmaya yardımcı bir ürün. Cilde esneklik ve rahatlık kazandırıyor. Ayrıca Topicrem Yüz Ve Göz İçin Yatıştırıcı Temizleme Suyu ile cildinizi sildiğinizde cildinize güzel bir ışıltı da sağlıyor. Tazelik geliyor. Ben çoğunlukla iki üç rimel birden kullandığım için tüm göz makyajımı üç kere silerek temizleyebiliyorum bu ürünle. Durulama gerektirmiyor. Bu yüzden oldukça pratik. 

Topicrem Yüz Ve Göz İçin Yatıştırıcı Temizleme Suyu
Topicrem Yüz Ve Göz İçin Yatıştırıcı Temizleme Suyu


Topicrem Yüz Ve Göz İçin Yatıştırıcı Temizleme Suyu kesinlikle gözleri yakmıyor. Dermatolojik, Oftalmolojik ve Pediatrik olarak test edilmiş. Yani güvenle kullanabileceğimiz ürünlerden. Çocuğunuz ve siz hatta ailecek kullanabilirsiniz.

Topicrem Yüz Ve Göz İçin Yatıştırıcı Temizleme Suyu içeriği
Topicrem Yüz Ve Göz İçin Yatıştırıcı Temizleme Suyu içeriği


Topicrem Yüz Ve Göz İçin Yatıştırıcı Temizleme Suyu 200 ml lik şişelerde satılıyor. Google dan arama yaptırarak dermokozmetik sitelerinin çoğunda bu ürünü bulabilirsiniz. Fiyatı 50 TL civarı ama sıkça indirim oluyor. Bu indirimleri takip ederseniz çok daha uygun bir fiyata bu güzel ve sağlığı tehdit etmeyen ürüne ulaşma şansınız olabilir.



Bu ürün ve Topicrem markasının diğer ürünlerini incelemek isterseniz Topicrem'i sosyal medyada da takip edebilirsiniz;


PAYLAŞ

3 yorum:

  1. Lenste kullandığım icin goz makyajı ve temizleme kısmı benim icin cok cok onemli bu üründe ihtiyacları karsılar gibi gorunuyor bilgilendirme icin tesekkurler ;)

    YanıtlaSil
  2. I am so excited to try these products.
    packaging looks so good!
    www.tomntins.com

    YanıtlaSil
  3. Kullanmadım ama çok duydum... Güzel bir ürün.. Güle güle kullanın..

    YanıtlaSil

Vakit ayırdığınız için teşekkürler. Değerli yorumlarınızla can bulduğumu belirtmek isterim. Sevgiler :)