29 Temmuz 2018 Pazar

Yaz İçin Oje Deseni

Yaz bitmeden yine yaza özel bir oje deseni fikri var bugün. Pastel tonlarda şeritli oje deseni ni sizlerle paylaşıyor olucam. Oldukça kolay ve neredeyse herkesin yapabileceği bir desen oldu. Ve denizde, plajda oldukça dikkat çekeceğini de düşünüyorum. Bu desen için pastel tonlarda 3 oje seçtim ve şerit bant kullandım. Aşağıda gördüğünüz ürünlerden bahsediyorum. Bu bantları n11, aliexpres, bornpretystore gibi sitelerde ve instagram nail art butiklerinde kolaylıkla bulabilirsiniz. Ve sudan ucuz. Toplu şekilde alıp harika desenler çıkarabilirsiniz.


Nasıl Yaptım?

Öncelikle açık pembe bir taban oje kullandım. Bu ojeyi 2 kat olarak sürdüm. Ojem tamamen kuruduktan sonra 2 tane şerit kestim (Tek bir tırnak için). Ve bu şeritleri tırnağımı 3 eşit parçaya bölecek şekilde alt alta yapıştırdım. Ardından 2 şerit arasına mavi ojemi sürdüm. En alta da açık yeşil ojemi uyguladım. Bantları çıkarmak için ojelerimin tamamen kurumasını bekledim çünkü kurumadan çıkarırsak ojeler bozuluyor. Bantları çıkardım ve tırnağıma oje matlaştırıcı uyguladım. Oje matlaştırıcım kuruduktan sonra tekrar 2 şerit kestim ve aynı yerlere yapıştırdım. Bantların kenarda kalan fazlalıklarını da kestikten sonra oje desenimi tamamlamış oldum.


Dilerseniz yapılışını aşağıdaki youtube videomdan da izleyebilirsiniz. Beğendiniz mi çok merak ediyorum. Yorumlarınızı beklerim. :)

          

PAYLAŞ

0 yorum:

Yorum Gönder

Vakit ayırdığınız için teşekkürler. Değerli yorumlarınızla can bulduğumu belirtmek isterim. Sevgiler :)