15 Mayıs 2015 Cuma




Herkese merhaba. geçtiğimiz günlerde Tavsiye Kanalı sayesinde Silk'n Silhouette maceramın başladığını blog yazımda dile getirmiştim. Şu an kullanmaya devam ediyorum ve yorumlarım ilerleyen zamanlarda netleşecek. O zaman bloğumda yeniden bilgilendirme yapacağım.

Ama şimdi sizlere güzel bir haberim var. Tavsiye Kanalı bir yarışma başlattı. Kazanan kişi bir adet Silk'n Silhouette setin sahibi olacak. 

Yarışma şartlarına gelecek olursak; 

Silk’n Silhouette ile #EvimdeGüzellik kampanyamız hakkında şimdiye dek neler öğrendin? Silk’n Silhouette Mucizesine sahip olmak senin için neden önemli?

Sorusuna cevap vermek. Yarışmayı yaratıcı çalışması ile kazanacak bir kişiye Silk’n Silhouette hediye edilecek. Yarışmaya, dilerseniz blog yazınız, etkili görsel ve ilgili metin ile veya video çalışması ile sosyal medya hesaplarınızdan da katılabilirsiniz. Yalnız tüm paylaşımlarda #evimdegüzellik hastagini kullanmak oldukça önemli. Çünkü kampanya bu hastag altında yürütülüyor. Ve kazanabilmeniz için bu hastagi kullanmanız gerekli. Bu yarışma Tavsiye Kanalı tarafından yürütülmekte olduğu için tavsiye kanalını da paylaşımlarınızda etiketleyebilir ve sosyal medya hesaplarını takip edebilirsiniz. Yarışmanın son katılım tarihi 17 Mayıs 2015 Pazar günü Saat 23:00. 

Kapmanya detayları ve katılım koşulları bu linkte mevcut; http://www.tavsiyekanali.com/blog/evimdeguzellik-1-yarisma/#.VVUiao7tlHx


PAYLAŞ

0 yorum:

Yorum Gönder

Vakit ayırdığınız için teşekkürler. Değerli yorumlarınızla can bulduğumu belirtmek isterim. Sevgiler :)