15 Mayıs 2018 Salı

Selaaam :)

Yine yeni yeniden yaz geliyor. Bazılarımızın tuzu kuru. Ama hala kilolarını veremeyenlere harika bir adresten bahsetmek istiyorum. Bu adres çeşitli güzellik uygulamaları ve estetik operasyonlar yapıyor. Bu paylaşımımda liposuction uygulamasından size biraz bahsetmek istiyorum. Adresimiz ise Vanityclinic. Özellikle bölgesel sıkıntıları olanları yazımı okumaya devam etmeli. Benden demesi.





Liposuction Türçe anlamı yağ aldırma olan ve bölgesel incelmelerle sonuçlanan bir uygulama. Unutulmamalıdır ki liposuction fazla kilosu olanların zayıflamasını değil inatçı yağların olduğu bölgeleri incelterek diğer bölgelerle daha uyumlu hale getirmeyi amaçlamaktadır. Hamile ya da emzirme döneminde değilseniz veya herhangi bir sağlık probleminiz yoksa emin ellerde yaptırabileceğiniz kolay bir uygulama. 

Diyelim ki diyet yaptınız ama kilo vermenize rağmen bazı bölgeleriniz inatla bıngıl bıngıl olmaya devam etmek istiyor. İşte tam da bu anlarda liposuction tam size göre.

Peki nasıl yapılıyor bu yağ aldırma operasyonu?

Yağ dokuları lipoliz uygulamasıyla eritilir, liposuction ile de vücuttan dışarı atılır. Eğer çekilen yağlar yağ enjeksiyonu operasyonunda kullanılacaksa, liposuction uygulaması manuel yapılır. Kullanılmayacaksa, vakumlu aletler kullanılarak yağ dokuları atılır.

Uygulamadan sonra üç gün içinde günlük yaşantınıza dönebilirsiniz. Cildin sıkılaşması için üç hafta boyunca korse takmanız gerekmektedir. Kullanacağınız korse günlük işlerinizi kısıtlamaz, mayoya benzer rahatlıkla kullanabileceğiniz gibidir.

Peki liposuction uygulamasını nerede yaptırılabilir?

Vanityclinic.com a girerek telefonunuzu ve mail adresinizi eklerseniz hemen size geri dönüş yaparak bilgi sağlayacaklardır. İletişim numaraları da sitede mevcut zaten. Ayrıca pek çok uyguluma daha var elbette. Eğer böyle bir uygulama düşünürseniz Vanityclinic e uğramadan karar vermeyin. 




Sevgiler.. :)

PAYLAŞ

0 yorum:

Yorum Gönder

Vakit ayırdığınız için teşekkürler. Değerli yorumlarınızla can bulduğumu belirtmek isterim. Sevgiler :)