15 Temmuz 2014 Salı

Özellikle çekilişime (TIK TIK) katılan ve katılmak isteyen arkadaşlarım için yeni bir post halinde birkaç şey söylemek istedim. Aslında yayını güncelleyerek bildirecektim ancak daha dikkat çekmesi açısından bu şekilde daha iyi olur diye düşündüm.

Öncelikle çekilişimin bitiş tarihini belirledim. Onu açıklamak istiyorum. Çekilişim 26 Temmuz 23:59 da sona erecek. Sonucu çekiliş bitiminden bir ya da iki gün sonra yeni bir post halinde açıklayacağım. 

Bir başka duyurum da bazı arkadaşlarım çekilişe katılmak için yorum bıraktıklarını ancak yayınlanan yorumlarda göremediklerini söylediler. Sizden ricam katıldıysanız yorumunuz yayınlanmış mı bir kontrol edin. Bazen benim ekranıma düşmeyebiliyor. Eğer yoksa yeniden yorum yaparsanız sevinirim. 

Bir başka durum ise sadece g+ dan çevrelere ekleyerek çekilişime katılamıyorsunuz. Zorunlu şartı yerine getirmeyerek ek hakların hepsini de gerçekleştirseniz katılımınız geçersiz olur. Hepsi yazıyor o yayında. 

Son olarak da "bu siteye katılın" butonu bazen hata verebiliyor. Daha sonra tekrar deneyerek katılabilirsiniz. Google'ın güzellikleri bunlar sağolsun. 

Anlayışınız için teşekkür ediyor, hepinizi sevgiyle kucaklıyorum. :)

PAYLAŞ

2 yorum:

  1. merhaba
    yorum sorunu bende de var, çekilişim de olduğu için bazı yorumların yayınlanmadığına dair geridönüşler aldım senin gibi.
    sormadığım kişi kalmadı, blog hocam da dahil... maalesef bir cevap ya da çıkış yolu bulamadım.
    bugün sunu farkettim, blogger panelindeki ayarlarda, yayınlar ve yorumlar kısmında kimler yorum yapabilir kısmını ben, ''kayıtlı kullanıcı'' olarak işaretlemiştim, onu bir üst seçenek olan ''herkes'' olarak değiştirdim.
    blog sahibi arkadaslardan da teyit ettim, meğer herkeste ''herkes'' şıkkı işaretliymiş :)
    sanırım ben yayın denetimiyle karıştırdım bloğu açarken.. o yuzden hatalı seçmişim :)
    belki sende de öyledir diye yazmak istedim.
    umarım yardımı olur, svegiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım bende "herkes" seçeneği işaretli. Olmadi bir süreliğine yorum denetimini acayim diyorum. Ondandir belki.

      Sil

Vakit ayırdığınız için teşekkürler. Değerli yorumlarınızla can bulduğumu belirtmek isterim. Sevgiler :)