10 Nisan 2015 Cuma

Bugün hava biraz daha güzel ancak hafta sonu bozacakmış. Bu haberi vermek istemezdim ama gerçekten yazı çok özledim arkadaşlar. Bilmiyorum siz de aynı durumda mısınız ama bir an önce gelse çok iyi olur. :/

İnstagram takipçilerimden bloğumda artık oje yazısı paylaşmadığıma dair yorumlar gelmeye başladı. Ben de farkettim ki son dönemde ne oje ne de bir nail art yazısı paylaşmamışım. Şimdi ise harika bir oje tanıtımı ile sizlerleyim. Nyc Fine Red Wine 235 Numaralı Oje. Nyc markasının ojelerinin kalbimde taht kurduğunu söylemiştim daha önceden. Ve bunlara bir yenisi daha eklendi. Kırmızıdan hafif bordoya da göz kırpan bir rengi var. Bu oje Nyc'nin Expert Last serisinden. Expert Last serisinde tam 19 adet renk seçeneği mevcut.


Nyc Expert Last Fine Red Wine
Nyc Expert Last Fine Red Wine


Ayrıca kuruması da gerçekten oldukça hızlı. Bazı ojeler yalancıktan kururlar. Kuruduktan sonra yatağa yatarsın. Sabah bir kalmıştın tüm ojelerde yastık izleri. Ama Nyc ojeler öyle değil. Kurudu mu tam kuruyor ve sizi yanıltmıyor. Üstelik top coat kullanmadan mükemmel bir parlaklığa kavuşuyor. Kalıcılığı da iyi. Zaten iddiası 10 güne kadar dayanıklılık gösterdiği yönünde. Ancak ben bunu test edemedim ne yazık ki ojeleri en fazla üç gün tutuyorum tırnağımda. Sürerken dalgalanma yapmıyor. Ve tırnak kusurlarını da güzel kapatıyor.  Nyc ojelerini kesinlikle tavsiye ediyorum. Alın alın sürün arkadaşlar.

Burada plaka ve baskı yöntemiyle denediğim bir nail art çalışmamı da görebilirsiniz. Çiçekleri çok beceremesem de palmiyeme laf söyletmem. :)))

Nyc Expert Last Fine Red Wine
Nyc Expert Last Fine Red Wine


Sişesi 9,7 ml. Nyc ojelerin fiyatları 3 ila 4 TL arasında olması lazım. Ürünleri Watson's mağazalarında bulabilirsiniz. Ürüne ulaşabileceğiniz bağlantı linki; www.watsons.com.tr

 Siz Nyc ojeleriyle tanıştınız mı?

PAYLAŞ

8 yorum:

  1. Henüz Nyc ojelerle tanışmadım ancak hep aklımda olan ojeler bunlar. Rengi çok hoş, hızlı kuruması ve dayanıklı olması çok artı özellikler. Nail art çok şeker olmuş bu arada :) Peki yapıları nasıl canım sıvımı yoksa yoğunmu? Çok sıvı ojeleri sevmiyorum en azından orta kararsa tadından yenmez bu renkle ;)

    YanıtlaSil
  2. Merhaba :) ojenin rengine bayıldım :) Bu arada sizi takibe aldım :) Benim de bir bloğum var .Ziyaret edip takibe alırsan sevinirim :)

    YanıtlaSil
  3. Ben de hiç kullanmadım ama bu renge bayıldım kesinlikle. Aklımda bir rengi daha var.

    YanıtlaSil
  4. oje mutlaka güzeldir denemedim ama tırnakların şahane olduğunu söyleyebilirim.
    o tırnaklara ne sürsen yakışırdı:))

    YanıtlaSil
  5. Ellerin çok güzelmiş bloga koyma derim benim elimde egzema çıktı bloga koyduktan hemen sonra :( Ojenin rengi şahane :)

    YanıtlaSil
  6. bende kullanıyorum bu ojesi kısa tırnağada uzun tırnağada çok yakışıyor kuruma süreside dayanma süreside çok iyi bence

    YanıtlaSil
  7. Bende de var aynısı, iyi oldu hatırladığım. Yaz gelmeyecek nasıl olsa, biraz daha bu renklerle devam...

    YanıtlaSil
  8. Bende de var aynısı, iyi oldu hatırladığım. Yaz gelmeyecek nasıl olsa, biraz daha bu renklerle devam...

    YanıtlaSil

Vakit ayırdığınız için teşekkürler. Değerli yorumlarınızla can bulduğumu belirtmek isterim. Sevgiler :)