6 Haziran 2016 Pazartesi

Merhabalar. Birkaç gün önce katıldığım Hilton Bursa İftar Tadım Etkinliğimizden ve Ramazan boyunca Bursa Hilton Otel'de sunulacak olan İftar menüsünden bahsetmek istiyorum bu yazımda. Hilton Otel bu Ramazanda da harika menüsüyle Bursalılara güzel bir ramazan keyfi yaşama fırsatı sunuyor. Hilton Bursa çalışanları biz bloggerları da çok güzel bir şekilde ağırladı ve leziz bir gün geçirdik. Özellikle Ece Hanım'a daveti ve samimiyeti için teşekkür ediyorum. Keyifli sohbeti ile de günümüzü daha da şenlendirdi. Şimdi Dilerseniz menülere şöyle bir göz atalım.


Etkinlikte sunum masası böyleydi. Ne kadar özenle hazırlanmış öyle değil mi?



Ezogelin Çorbası




Geleneksel Beğendili Kebap




Geleneksel Cevizli Güllaç





Ispanaklı Ve Mantarlı Uludağ Böreği





Kabak Tatlısı




Kirazlı Yayla Çorbası




Kuzu İncik




Mercimek Çorbası




Paçanga Böreği




Vişneli Ekmek Kadayıfı




Yoğurtlu Kebap




Menüler bu şekilde. Her gün başka bir menü çıkıyor. Hepsini tadamadık tabi ama o gün bize sunulanlardan Kirazlı yayla çorbası ve kuzu incik benim favorilerimden oldu. Gerçekten çok lezzetliydi. Eğer Bursa'da yaşıyorsanız bu ramazan gidilecek iftar yemeklerine bir de Hilton'u ekleyebilirsiniz. 


Ayrıca bir duyurum daha var. Hilton Bursa'da Ramazan ayı boyunca spa merkezindeki masajlarda ve günlük spa kullanımında %20 indirim olacakmış. Bursalı iseniz değerlendirebilirsiniz. Herkese keyifli bir Ramazan ayı diliyorum.. 








PAYLAŞ

6 yorum:

  1. Sunumlar harika görünüyor güzel bir öğlen yemeği olmuş :)

    YanıtlaSil
  2. Allah bağışlasın, ne tatlı oğlun Gülşah :) Bu arada, yemekler bir harika görünüyor; sunumlar ayrı güzel! Herkese afiyet olsun :)

    YanıtlaSil
  3. Yemekler şahane gözüküyor güllaç çok severim hazır aklıma gelmişken yarın almalıyım :))

    YanıtlaSil
  4. hepsi nefis görünüyor :-)) bu arada oğluş çok tatlıymış öp yerime :-))

    YanıtlaSil
  5. bayıldımmm
    mükemmel bir sunum

    YanıtlaSil
  6. Keyifli bir gün geçirdik hep birlikte.Herşey çok özenle hazırlanmıştı.En önemlisi de gülen yüzlerle karşılanmak oldu.İftar sunumları çok şıktı.Ahh o vişneli ekmek kadayıfı ve kirazlı yayla çorbasının lezzeti unutulmaz...

    YanıtlaSil

Vakit ayırdığınız için teşekkürler. Değerli yorumlarınızla can bulduğumu belirtmek isterim. Sevgiler :)