26 Aralık 2014 Cuma

Merhaba.

Splat Türkiye ile yaptığımız çekiliş sonuçlandı ve şu an ürünler kargoda iken bana da sürpriz bir paket geldi. Çekilişteki ürünlerden oluşan bu güzel paketi tarafıma gönderdiler. Zaten splat gold diş macununu severek kullanıyordum. Bunlar da bana gerçekten harika bir sürpriz oldu. Gelin hep beraber bakalım neler var. :)


 Paket beş üründen oluşuyor. Bir de katalog yollamışlar. 


Splat armydent diş macunu; Gümüş iyonları ve klorofil ağız içi iltihaplara karşı etkili bir şekilde korur ve önler. Sedir ağacı yağı diş eti hastalıklarını önlemeye yardımcı olur ve ağız kokusunu önler.  Polydon diş yüzeyinde oluşan sigara, çay ve kahve plağından arındırır. Ekstrem koşularda kullanılmak üzere üretilmiş. 

Splat armydent diş macunu
Splat armydent diş macunu
 Splat Junior 0-4 yaş diş macunu; Tam oğluma göre bir ürün. İki yaşına daha basmadı bile. Bu diş macunu ile ona diş fırçalama alışkanlığı edindirebilirim artık. Yanında fırçalama aparatı da var. Yumuşak silikondan yapılmış. :) Bio-aktif kalsiyum diş minesini güçlendiriyor. Aloe vera organik jeli ile ilk süt diş etlerinin rahatlamasını sağlıyor. Yapay tatlandırıcı yok. 
Splat Junior 0-4 yaş diş macunu
Splat Junior 0-4 yaş diş macunu
 Splat junior 3-8 yaş diş macunu; Bu diş macununu şu an kullanamayacağız elbette. Ama özelliklerine gelecek olursak; Bio aktif diş macunu Laktik enzimler içeriyor.  Ağız içi bağışıklığını güçlendiriyor. Meyankökü ekstresi çürümeye karşı etkili koruma sağlıyor. Yumuşak anti bakteriyel bileşenler dişleri koruyor ve diş eti kanamasını azaltıp plağın oluşumunu engelliyor.

Splat junior 3-8 yaş diş macunu
Splat junior 3-8 yaş diş macunu
 Splat love diş macunu; aşık olanlar için. :) Beyazlatma, uzun süreli ferah nefes ve anti-virüs  etkisi.
Yuvarlak şekilli parçacıklar dikkatlice beyazlatır. Diş minesini pürüzsüz ve parlak yapar. Meyandan özel bir bileşen anti-inflamaturar  ve diş çürüklerine karşı etkiye sahip olan doğal bir tatlandırıcı.  Doğal disakarid kötü koku nedei olan uçucu kükürt bileşiklerinin oluşumunu önler, nefesi uzun süre farah tutar. Güçlü antiseptik olan meyan ağacı özünün bileşeni sayesinde diş macunu aşk, herpes virüsüne karşı etkili koruma sağlar. 

 Splat love diş macunu
Splat love diş macunu
 Ve son olarak Splat White Plus diş macunu; Güvenli beyazlatma ve diş minesinin korunması. Ekstra beyazlatıcı formül kompleksi içeren yenilikçi diş macunu. Aktif bileşen sistemi Sp. White Ssystem diş minesine zarar vermeden güvenli şekilde beyazlatıyor. Düzenli kullanıldığında diş minesini 4 hafta içinde 1,5 tona kadar açar.
Splat White Plus diş macunu
Splat White Plus diş macunu
Splat ürünleri hakkında bilgi almak için Splat Türkiye Facebook sayfasını ziyaret edip iletişim kurabilirsiniz.

Teşekkürler Splat Türkiye.



PAYLAŞ

2 yorum:

  1. Güle güle kullan, ben de kullanıyorum love diş macununa bayıldım özellikle :)

    YanıtlaSil
  2. Dişlerim en hassas noktam. Denemek isterdim. Teşekkürler güzel yazı için

    YanıtlaSil

Vakit ayırdığınız için teşekkürler. Değerli yorumlarınızla can bulduğumu belirtmek isterim. Sevgiler :)